Oma maailmanlaajuinen verkko
OVH:lla arvostamme yhtä käsitettä yli muiden: täydellistä hallintaa. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet omat palvelimemme, räkkimme ja palvelinkeskuksemme. Olemme suunnitelleet oman verkkomme ja operoimme sitä itse. Palvelinmallistosta riippuen tämä lähtökohta mahdollistaa taatun kaistan tarjoamisen jopa nopeusluokassa 1 Gbps (ja jopa 3 Gbps lisäoptiona), mikä näkyy markkinoilla ainutlaatuisena etuna: viiveajat ovat alhaisia ja sisällön toimitukset optimoituja.

Yli 12 Tbps ympäri maailmanKorkeiden nopeuksien, laadukkaan kaistanleveyden ja alhaisten viiveaikojen takaamiseksi OVH on päättänyt investoida oman kuituverkon käyttämiseen. Verkko pohjautuu DWDM-laitteisiin ja sitä päivitetään 100 G siirtoyhteystekniikalle. Tämä tarjoaa yhteensä 12 Tbps kapasiteetin maailmanlaajuisesti.OVH:n Amerikan verkko

OVH:n Amerikan verkko
500 Gb/s kapasiteetti Internetiin

OVH:n Euroopan verkko

OVH:n Euroopan verkko
3000 Gb/s kapasiteetti Internetiin

OVH:n Aasian verkko

OVH:n Aasian verkkoKorkealaatuinen reititysinfraReititysinfrastruktuuri pohjautuu suurimmaksi osaksi Ciscon tuotteisiin. OVH tekee läheistä yhteistyötä Ciscon kanssa.Cisco ASR 9000 -reititin, joka yhdistää Private Cloudin muuhun verkkoon RBX 2 -konesalissa

Cisco Nexus 7 -kytkin, joka jakaa Private Cloudin liikennettä RBX 2 -konesalissaCisco 6K -reititin RBX 2 -konesalissa

Cisco 3650 -kytkimiä RBX 2 -konesalissaAnti-DDoS-suojausKaikkiin OVH:n dedikoituihin palvelinpalveluihin sisältyy DDoS-suoja kaiken tyyppisiä hyökkäyksiä vastaan. Yhdeksän anti-DDoS-infrastruktuuria, joiden kapasiteetti on 6x 600 Gbps ja 1x 240 Gbps, on asennettu yhtiön konesaleihin.

Tämän suojauksen ansiosta OVH voi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä tehdä mitigaation DDoS-hyökkäyksille, joiden koko on jopa 4 Tbps.

Lue lisää.Korkean tietoturvan verkkoTaataksemme OVH:n palvelimillesi tai tuotteillesi parhaan mahdollisen tietoturvan ja saatavuuden Internetissä, on yhteydet vähintään tuplattu jokaisessa reitityksen vaiheessa.

Kaksi Ciscon reititintä, joissa kummassakin on kaksi linjakorttia, muodostavat palvelimesi fyysisen verkkoliitännän. Kuitukaapelit ovat vähintään tuplattu ja joskus jopa triplattu.

Cisco-kytkimet, jotka hallinnoivat RBX2:n Cloud-infrastruktuuria.