Infinera-laitteistot jotka huolehtivat kuituyhteyksistä Roubaix'n konesaleissa


Oma maailmanlaajuinen infrastruktuuriKeskitymme omaan kehitykseen. Suunnittelemme ja rakennamme palvelimemme, konesalimme ja räkkimme. Operoimme myös omaa verkkoamme. Tämä mahdollistaa meidän tarjota taattua 100, 200 tai 300 Mb/s verkkoyhteyden nopeutta riippuen palvelinmallistosta.
2500 Gb/s kapasiteetti ympäri maailman


Taataksemme nopeat ja laadukkaat verkkoyhteydet ja alhaiset viiveajat, OVH on panostanut omaan maailmanlaajuiseen kuituverkkoon. Verkko pohjautuu DWDM-laitteisiin ja 100 Gb/s yhtenäisiin runkoyhteyksiin jotka tarjoavat asiakkaille yhteensä 2,5 Tb/s kapasiteetin maailmanlaajuisesti.


OVH:n Pohjois-Amerikan verkon kartta

OVH:n Amerikan verkko
500 Gb/s kapasiteetti Internetiin

OVH:n Euroopan verkon kartta

OVH:n Euroopan verkko
2000 Gb/s kapasiteetti Internetiin

OVH:n Aasian verkkokartta

OVH:n Aasian verkko


Korkealaatuinen reititysinfra


Verkkoinfra pohjautuu suurimmaksi osaksi Ciscon tuotteisiin jonka kanssa OVH tekee läheistä yhteistyötä.
Cisco ASR 9000 -reititin joka yhdistää Dedikoidun Cloudin muuhun verkkoon RBX 2 -konesalissaCisco Nexus 7 -kytkin joka kiihdyttää Dedikoidun Cloudin liikennettä RBX 2 -konesalissa
Cisco 6K -reititin RBX 2 -konesalissaCisco 3650 -kytkimiä RBX 2 -konesalissa


Korkean tietoturvan verkkoTaataksemme palvelimesi parhaan mahdollisen vikasietoisuuden ja saatavuuden, OVH:n reititykset ovat vähintään tuplattu jokaisessa liikenteenvaihtopisteessä ympäri maailman.
Kaksi ciscon reititintä, joissa kummassakin on kaksi linjakorttia, muodostavat palvelimesi fyysisen verkkoliitännän. Kuitukaapelit ovat vähintään tuplattu ja joskus jopa triplattu.Kaksi Ciscon kytkintä jotka välittävät kuituverkon liikennettä RBX 2:n pilvipalveluinfralle