Jatkuva parhaiden tekniikkojen valinta

Jokaisen palvelimen jokainen komponentti on tarkkaan valittu OVH:n testilabrassa rauta-arkkitehtuurin vakauttamiseksi ja luotettavuuden maksimoimiseksi. Nämä valinnat myös parantavat virhetilanteisiin kuluvaa selvitysaikaa.Dedikoidut palvelimet
  • OVH:n oma tuotantokeskus
  • Viimeisimmän tekniikan palvelimet Intel Xeon -prosessoreilla
  • HPC-palvelu
OVH:n dedikoidut palvelimet
Dedicated Cloud
  • OVH:n suunnittelemat virtualisointi-infrat
  • Aina 1000 GHz nopeuteen asti skaalautuva infra
  • Kysynnän ja ajan mukaan skaalautuva laskentateho
Dedicated Cloud -palvelu


Ainutlaatuinen asiantuntemus tallennuspalveluissaTallennustilan täytyy vastata kahteen eri asiaan: ikuisesti nousevan datamäärän tallennukseen ja sen nopeaan, vähäviiveiseen saatavuuteen. Internetpalveluntarjoajana OVH on kohdannut nämä haasteet jo pitkään.

OVH on valinnut ZFS-tekniikan vahvistaakseen ja laajentaakseen tallennusinfraa, joka yhdistää luotettavuuden, vahvuuden, migraatiohelppouden, nerokkaan välimuistihallinnan, datan salauksen, ym. Dedicated Cloud ja NAS-HA molemmat nojaavat tähän teknologiaan.

SSD-tekniikka on yksi nopeiten kehittyneistä tekniikoista viime vuosina. OVH on suunnannäyttäjänä tarjonnut Intelin SSD-levyillä varustettuja palvelimia vuodesta 2008 alkaen. Muistin lisäksi SSD-levyt eivät vain tarjoa todella huikeaa nopeutta vaan myös varmuutta tietokanta- ja virtualisointikäyttöön.Tallennustila mille tahansa sovellukselleTekniikat vaihtelevat sen mukaan, tarvitsetko tallennustilaa suositulle videoportaalille vai pitkän aikavälin tallennusta varten. OVH tarjoaa sinulle ratkaisuja, jotka räätälöidään tarpeisiisi ja budjettiisi sopien, esimerkiksi Cloud-pohjainen hosting tai kokonaan dedikoitu infrastruktuuri.

Lisäksi jokaiseen OVH-palvelimeen sisältyy 500 GB varmuuskopiotila, kriittisen datasi varmuuskopioimista varten.