Lisätietoa: OVH


Kolmanneksi suurin Internet-hosting palveluntarjoaja maailmassa300 000 dedikoitua palvelinta
27 palvelinsalia
19 maassa
18 miljoonaa isännöityä www-sovellusta
1000 000 asiakasta
luottaa meihin
maailmanlaajuisesti
Miksi valita OVH?

Innovatiiviset tuotteet ja palvelut, oma maailmanlaajuinen verkko, jatkuva kehitystyö, omasta työstään ylpeät asiakaspalvelijat…


Miksi valita OVH?
Konesalit

20 aktiivista konesalia, 1 miljoonan palvelimen isännöintikapasiteetti. OVH on suunnitellut, rakentanut ja hallinnoinut omia konesaleja vuodesta 2003.


Katso tietoa konesaleista
Verkko

7.5 Tbps verkkokapasiteetti palvelemassa asiakkaitamme. OVH on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka hallinnoi ja ylläpitää omaa maailmanlaajuista kuituverkkoa. Tämä mahdollistaa erinomaisen laadukkaan palvelun asiakkaille, missä he sitten ovatkaan.


Katso tietoa OVH:n verkosta
Tietoturva

Korkeimman tietoturvatason takaaminen on OVH:n ykkösprioriteetti: olemme kehittäneet uusia ratkaisuja asiakasdatan turvaamiseksi viimeisen 15 vuoden ajan.


Katso tietoa turvaratkaisuista
Komponentit

OVH valitsee tarkoin jokaisen palvelinkomponentin taaten laadukkaat palvelut ja palvelimet jotka ovat joustavia ja luotettavia.


Katso tietoa komponenteista
Palvelimien kokoaminen

OVH on suunnitellut ja koonnut omia palvelimiaan vuodesta 2002 alkaen. Tämä talon sisäinen asiantuntemus mahdollistaa palvelimien laadun takaamisen ja kilpailukykyiset hinnat.


Katso tietoa palvelimien kokoamisesta
Tekniset kumppanit

Puhuttaessa palvelimista, sovelluksista, verkosta ja jopa sähkönsyötöstä, OVH tekee läheistä yhteistyötä yli 50 johtavan teknisten yhteistyökumppanien kanssa.


Lue lisää
Sertifioinnit

OVH noudattaa kokonaisvaltaista sertifiointipolitiikkaa konesaleja ja toimintoja varten. Tämä lähestymistapa takaa laadun ja luottamuksen OVH:n ja asiakkaiden kesken.


Katso tietoa sertifioinneista
Green IT

OVH:lla ekologinen lähestymistapa ei ole vain lyhytaikainen villitys. Olemme kehittäneet yli 10 vuoden ajan erilaisia teknisiä ratkaisuja energiankulutuksen vähentämiseksi.


Lue lisää
Asiakasreferenssit

155 yritystä 1000 suurimmasta eurooppalaisesta yrityksestä ja 20 yritystä 500 suurimmasta maailmanlaajuisesta yrityksestä luottavat OVH:hon. Katso keitä Euroopan johtavan hosting-palveluntarjoajan asiakkaina on.


Lue lisää
Tekninen tuki

OVH:lla on oma tekninen ja kaupallinen tuki, eikä siis ole valinnut ulkoistus- tai alihankintatietä asiakaspalvelua varten.


Katso tietoa OVH:n asiakaspalvelusta
T&K ja käyttö

Tutkimus- ja kehitystoiminnoista palvelun käyttöönottoon, OVH:n infra ja palvelut ovat täysin omien asiantuntijatiimien hallinnoimia.


Katso tietoa OVH:n asiakaspalvelusta
Jobs

Järjestelmäasiantuntijoista kehittäjiin, tekniseen tukeen ja moniin muihin toimintoihin, OVH rekrytoi jatkuvasti yrityksen kasvun tukemiseksi.


Katso OVH:n työpaikat