Lisätietoa: OVH


Hypermukautuvan pilven maailmanluokan palveluntarjoaja

Euroopan markkinajohtaja300 000 dedikoitua palvelinta
27 palvelinsalia
19 maassa
18 miljoonaa isännöityä www-sovellusta
1 300 000 asiakasta
luottaa meihin
maailmanlaajuisesti
Miksi valita OVH?

Innovatiiviset tuotteet ja palvelut, oma maailmanlaajuinen verkko, jatkuva kehitystyö, omasta työstään ylpeät asiakaspalvelijat…


Miksi valita OVH?
Konesalit

27 aktiivista konesalia, yli miljoonan palvelimen ylläpitokapasiteetti. OVH on suunnitellut, hallinnoinut ja ylläpitänyt omia konesaleja vuodesta 2003 lähtien.


Katso tietoa konesaleista
Verkko

12 Tbps verkkokapasiteetti asiakkaitamme palvelemassa. OVH on yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka hallinnoivat ja ylläpitävät omaa maailmanlaajuista kuituverkkoaan. Tämä mahdollistaa erinomaisen laadukkaan palvelun asiakkaille, missä he sitten olivatkaan.


Katso tietoa OVH:n verkosta
Tietoturva

Korkeimman tietoturvatason takaaminen on OVH:n ykkösprioriteetti. Olemme kehittäneet uusia ratkaisuja asiakasdatan turvaamiseksi viimeisen 15 vuoden ajan.


Katso tietoa turvaratkaisuista
Komponentit

OVH valitsee tarkoin jokaisen palvelinkomponentin taaten laadukkaat palvelut ja palvelimet, jotka ovat joustavia ja luotettavia.


Katso tietoa komponenteista
Palvelimien kokoaminen

OVH on suunnitellut ja koonnut omia palvelimiaan vuodesta 2002 alkaen. Tämä talon sisäinen asiantuntemus takaa palvelimien laadun ja kilpailukykyiset hinnat.


Katso tietoa palvelimien kokoamisesta
Tekniset kumppanit

Puhuttaessa palvelimista, sovelluksista, verkosta tai sähkönsyötöstä, OVH tekee läheistä yhteistyötä yli 50 johtavan teknisen yhteistyökumppanin kanssa.


Lue lisää
Sertifioinnit

OVH noudattaa kokonaisvaltaista sertifiointipolitiikkaa konesaleissaan ja toimintatavoissaan. Tämä lähestymistapa takaa laadun ja luottamuksen OVH:n ja asiakkaiden kesken.


Katso tietoa sertifioinneista
Ympäristöystävällisyys

OVH:lla ekologinen lähestymistapa ei ole vain lyhytaikainen villitys. Olemme kehittäneet yli 10 vuoden ajan erilaisia teknisiä ratkaisuja energiankulutuksen vähentämiseksi.


Lue lisää
Asiakasreferenssit

155 yritystä 1000 suurimmasta eurooppalaisesta yrityksestä ja 20 yritystä 500 suurimmasta maailmanlaajuisesta yrityksestä luottavat OVH:hon. Katso, keitä Euroopan johtavan hosting-palveluntarjoajan asiakkaina on.


Lue lisää
Työpaikat

Järjestelmäasiantuntijoista kehittäjiin ja tekniseen tukeen. OVH rekrytoi jatkuvasti näihin ja moniin muihin toimintoihin yrityksen kasvun tukemiseksi.


Katso OVH:n työpaikat