Verkkokauppasivuston luominen PrestaShopilla

Myy tuotteitasi verkossa luomalla edullinen ja suorituskykyinen verkkokauppa PrestaShop-moduulin sisältämien ominaisuuksien avulla.


PrestaShop: ratkaisu verkkokauppasivuston avaamiseen viidessä minuutissa

PrestaShopin avulla voit avata ja hallinnoida modernia ja persoonallista verkkokauppasivustoa. Tämä ratkaisu on saavuttanut nopeasti aseman verkkokauppiaiden ja uusmediatoimistojen suosikkina.

Helppokäyttöisyytensä ansiosta PrestaShop ei vaadi minkäänlaista teknistä osaamista verkkosivun räätälöintiin. Määrittele verkkokauppasi ulkoasu mielesi ja toimintasi mukaan ratkaisuun sisältyvällä teeman konfiguroijalla.

PrestaShopin edut

Kustomoitava


Valittavana on yli 2000 teemaa, joista monet responsiivisia (mobiililaitteille mukautettuja). Niillä verkkokaupan käynnistäminen onnistuu ilman ohjelmointia.

Verkkokauppa


PrestaShop vastaa kaikkiin ongelmakohtiin. Olipa kyse sitten tuotekatalogista, maksuprosessin suojaamisesta, tarjouskampanjoiden hallinnasta tai markkinointitoimenpiteistä myynnin edistämistä varten.


Yhteisö


Yhteisö auttaa ja antaa vinkkejä kaikilla tasoilla (dokumentaatiot, tuki, teemat...)

Luonnollinen hakukonesijoittuminen


Järjestele kauppasi saadaksesi liikennettä hakukonemoottoreiden kautta (SEO). Optimoi helposti jokaisen sivun rakenne lisäpalveluilla, joita on saatavilla ohjauspaneelin osiossa "Referencing".


Kolme vaihetta verkkokaupan luomiseen

Kuinka verkkokauppasivusto luodaan ilman ohjelmointitaitoja? Seuraa ohjetta:

1

Valitse webhotelli ja liitä se verkkotunnukseen.

2

Asenna PrestaShop yhden klikkauksen moduulilla.

3

Verkkokauppasivuston konfigurointi: ulkoasun valinta (template), tuotetiedostojen luominen, maksu- ja toimitustapojen asetusten määritys.1 - Webhotellin tilaaminen

Ennen verkkokaupan luomista on varattava verkkotunnus ja valittava webhotelli. Hosting-palveluntarjoajan kautta et ole riippuvainen webalustasta, joka sallii vain rajallisen määrän tuotesivuja tai perii palkkion jokaisesta myynnistä. Voit perustaa verkkokauppasi kiinteällä kuukausihinnalla ja muokata sen haluamasi näköiseksi.

PrestaShop-järjestelmän kaikkien etujen hyödyntämiseksi sekä tulevien kuormituspiikkien hallitsemiseksi suosittelemme valitsemaan Performance-tuotteen. Varaa samalla webhotelliin sisältyvä maksuton* verkkotunnus.

Personal


1 verkkotunnus
100 GB levytilaa
10 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

2,50
 /kk

Pro


1 verkkotunnus
250 GB levytilaa
100 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

6,20
 /kk

Cloud Web


1 verkkotunnus
1 vCore 2.4GHz
2 GB RAM
10GB levytilaa SSD  

12,40
 /kk

Performance


1 verkkotunnus
500 GB levytilaa
1000 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

12,40
 /kk

Verkkotunnusrekisteröinti ja siirto ilmainen. Ensimmäisen vuoden jälkeen uusinta maksullinen voimassaolevaan hintaan. Tarjous koskee seuraavia verkkotunnuspäätteitä: com , net , biz , info , org , name , fr , re , eu , be , es , it , de , at , co.uk , me.uk , org.uk , nl , us , ca , cz , ch , in , lt , dk , pm , so , se , yt , tf , wf , pt , pl , ovh , xyz

Josta 15 GB on varattu palvelimen konfiguraatiolle

Sisältyy webhotelliin

OVH takaa PrestaShop-sivusi ylläpidon optimoidulla ja käyttövalmiilla alustalla. Sinun ei siis tarvitse huolehtia asennuksista tai teknisistä päivityksistä PrestaShop-sivua luodessasi.

PHP 7 + FPM
Jopa 7 kertaa nopeampi sivujen latautuminen oletuksena aktivoitavan FPM-ominaisuuden (FastCGI Process Manager) sekä aina ajantasalla olevien PHP-versioiden ansiosta.
SSL
Paranna tietoturvaa ja suorituskykyä hankkimalla SSL-varmenne DV-, OV- ja EV-vakuudella.
Anti-DDoS-suojaus
OVH valvoo kehittämällään Anti-DDoS-ratkaisulla, että webhotellisi on aina käytettävissä, jopa hyökkäysten sattuessa!
Private SQL
Luo niin paljon tietokantoja kuin haluat yhdistämällä joustavuus, suorituskyky ja konfiguraation vapaus.
Varmuuskopiointi ja palautus
Muokkasitko skriptejä eikä sivusi enää toimi kunnolla? Jokainen webhotelli sisältää varmuuskopiointipalvelun.
Moniverkkotunnusten hallinta
Moniverkkotunnuksen avulla voit ylläpitää useita sivustoja samassa webhotellissa.

2 - PrestaShopin asentaminen

Webhotellitilauksen yhteydessä on mahdollista asentaa PrestaShop-moduuli ilmaiseksi. Sen esiasennettu versio on tuorein ja optimoitu toimimaan ihanteellisesti webhotelleilla.

PrestaShop-webhotelli

3 - Verkkokaupan konfigurointi

Tunnukset moduulin ohjauspaneelia varten lähetetään sähköpostitse. Tämän jälkeen verkkokauppasi voidaan konfiguroida.
prestashop 1.7 -ohjauspaneeli
  • Aloita muuttamalla verkkokauppasivustosi ulkoasua. PrestaShop tarjoaa yhden maksuttoman teeman, jota voidaan muokata omalla logolla ja kuvilla. Ainutlaatuisen sivun kehittämistä varten saatavilla on lisäksi lukuisia lisäteemoja.
  • Vierailijoiden kiinnostus kohdistuu erityisesti tuotetietoihin. Näytä mahdollisimman paljon tietoa jokaisesta tuotevalikoimasi artikkelista: hinta, tuotekuvaus, valokuvat, eri versiot ja saatavuus. Monipuolinen sisältö vakuuttaa vierailijan ammattitaidosta ja kannustaa ostopäätöksen tekemiseen. Sisällön laajempaa työstämistä varten on mahdollista luoda WordPress-blogi ja kiinnittää se verkkokauppaan.
  • Tarjoa asiakkaillesi suosituimmat ja turvallisimmat maksutavat : luottokortti, tilisiirto ja PayPal-tili.
  • Asenna moduulit kuljetusyrityksille , jotka toimittavat tuotteesi. Voit määrittää kuljetuskulut jokaiselle artikkelille.
  • Useita markkinointimoduuleja ja työkaluja on ladattavissa ohjauspaneelin kautta. Niiden avulla voidaan parantaa sivua ja prosessointiaikaa. Niitä ovat mm. tarjouskoodit, sähköpostien ja tekstiviestien lähetys, vertailut ja sosiaaliset verkot.
  • Kun kaikki säädöt on tehty, on verkkokauppa valmis vastaanottamaan ensimmäiset tilaukset.

Oletko valmis?

Luo PrestaShop-sivu

Oletko epävarma sisällönhallintajärjestelmän valinnassa? Tutustu kaikkiin moduuleihin, joilla voit luoda verkkosivun.

UKK

Voiko OVH auttaa PrestaShop-sivun konfiguroinnissa?

Takaamme valitsemasi moduulin optimoidun asennuksen. Emme kuitenkaan anna tukea sen käyttöön tai konfigurointiin liittyen. Löydät apua niihin moduulien virallisista dokumentaatioista: https://docs.ovh.com/fi/fi/web/hosting/webhotelli-cms-kaytto/

Voit liittyä koska vain suuriin yhteisöihin, jotka tukevat sinua ulkonäköseikoista teknisiin asioihin.

Moduulini ei asennu, mitä teen?

Jotkut tietyt asiat voivat estää asennuksen, voit tällaisissa tapauksissa katsoa apua ohjeesta: https://docs.ovh.com/fi/hosting/webhotellit_helppokayttomoduulit/#asennusvirheet