Mikä se on?

Jos sinulla on tarvetta päästä lukemaan sähköpostejasi kellon ympäri, on selainposti tarkoitettu juuri sinulle. Voit lukea postejasi mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys.


Turvallisesti

OVH:n selainposti käyttää HTTPS-salausta SSL-protokollan avulla. Tämä lujittaa suojaa, jos surffaat avoimessa verkossa. Tietosi ovat täysin salattuja!


Roundcube:


Käyttäjäystävällisyys ja nopeus ovat tärkeitä. Roundcube latautuu nopeasti Ajax-tekniikan ansiosta.
.

Osoitekirjan käyttöliittymällä voit tallentaa enemmän sisältötietoja yhteyshenkilöidesi kuten kuvia. Käyttöliittymä on joustava ja intuitiivinen yhteystietojen syöttämiseen ja hallinnoimiseen.

Selainpostin periaate

Lukeaksesi sähköpostisi käytä suosikkiselaintasi (IE, Firefox, Chrome, Safari, jne.) ja kirjaudu OVH:n selainpostiin.

Joustavuus ja taloudellisuus

Et tarvitse enää ohjelmistoja sähköpostiesi hallintaan. Säästät siis lisenssikuluissa eikä sinun tarvitse asentaa, päivittää tai vaihtaa ohjelmistoa. Lisäksi selainpostia voidaan käyttää kaikilla laitteilla, joissa on Internet-yhteys.

Protokollat

Selainpostimme käyttävät IMAP4-protokollaa, joka on huomattavasti edistyneempi kuin POP3. Se mahdollistaa sähköpostiviestien joustavan hallinnan synkronoimalla sähköpostiohjelmasi ja sähköpostien varastoinnin OVH:lle. IMAPin avulla voit lukea sähköpostejasi sähköpostiohjelmalla tai selainpostin kautta ja lisäksi voit myös synkronoida sähköpostien vastaanottamisen puhelimeesi.

Varmuuskopiointi

Onko sinulla tärkeitä sähköposteja, joita et halua menettää?
OVH:n selainposti tallentaa sähköpostit ja ne voi katsoa edelliseltä päivältä, kolmannelta edeltävältä päivältä tai edelliseltä viikolta.

Käytettävyys

Pääset sähköpostiisi muutamassa sekunnissa. Selainpostia käytetään verkkoselaimelta. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja voit lukea sähköpostejasi missä sitten olitkin!