Minkä webhotellin valitsisin?Yksityishenkilö


yksityishenkilö Personal hotellilla, voit luoda verkkosivujamuutamalla klikkauksella. Olipa kyseessä pieni perheen kotisivu, kuvagalleria, blogi, saat 100 GB levytilaa ja voit luoda niin monta "yhden klikkauksen" moduulia kuin haluat. Jokainen perheenjäsen saa oman 5 GB sähköpostitilin.


Pienyritykset < 10 työntekijää


Pienyritykset
Et ole koskaan tehnyt verkkosivua, mutta haluat nyt luoda ammattimaisen verkkosivuston ja saada nopeasti yrityksesi verkkoon. Nyt lisätään uusia ominaisuuksia kuukausittain. Sivustosi on oltava yksinkertainen käyntikortti, joka löytyy helposti hakukoneella.

Pro-hotelli on sinua varten. Se on ammattimainen hostingratkaisu olennaisilla työkaluilla: 5 GB sähköpostit, sähköpostilistat tiedottamiseen, etc. Yksinkertaista sivustojesi hallintaa CMS-moduulilla, joita voit aktivoida OVH:n hallintapaneelissa ja luoda tietokantoja. Turvaa yhteydet sivustoosi sisältyvällä SSL-varmenteella.


Pienet ja keskisuuret yritykset < 50 työntekijää


Etsit webhotellia, joka täyttää tarpeesi 2-3 vuodeksi eteenpäin. Olet ulkoistanut sivujesi luonnin tai sinulla on oma erillinen tiimi sitä varten. Kaiken kaikkiaan Internet on tärkeä liiketoiminnallesi ja työntekijöiden työskentelylle. Tarvitset siis luotettavan webhotelli-palvelun, joka kestää ruuhkahuiput ja jonka hintaan sisältyy paljon ominaisuuksia sekä mahdollisuuden lisäominaisuuksiin tarvittaessa.

Performance ovat sinua varten. Saat yllinkyllin levytilaa rajoittamattomalla liikenteellä, 1000 x 5 GB sähköpostit kaikille työntekijöille, 1 x 2 GB SQL-tietokannan ja 3 lisäkantaa liiketoimintaasi varten. Voit käyttää mukana tulevaa SSL-varmennetta tai luoda oman. Liiketoiminnan kasvaessa sinulla on useita SQL-palvelinoptioita, aina Private SQL-palvelimeen asti, jotka mukautuvat kaikkiin projekteihin.
Kunnat, kaupungit, kauppakamarit


Kunnat, kaupungit, kauppakamarit Internet on nyt tapa tuoda valtuutetut äänestäjien lähelle. Se tarjoaa yksinkertaisen tavan kommunikoida säännöllisesti ajankohtaisista töistä, tulevaisuuden näkymistä tai vain vaihtaa mielipiteitä. Sivusto toimii instituution käyntikorttina. Poliittinen maailma on jo integroinut tämän kommunikaatiostrategiaansa.


Performance vastaavat tähän vaateeseen. Saat suuren levytilan videoille, kuville ja projekteille. Jopa tuhat 5 GB:n sähköpostitiliä, työntekijät saavat omat sähköpostiosoitteensa yrityksen verkkotunnuspäätteellä. Kävijät seuraavat kuinka nopeasti sivustot latautuvat. Verkkosivun laatu kielii suoraan työsi laadusta. OVH pyörittää sivuja nopeasti ja luotettavasti ja auttaa sinua rekisteröimään ja hallitsemaan verkkotunnustasi.Yhdistykset

Haluat lisätä yhdistyksesi näkyvyyttä verkossa. Edistä arvojasi, ilmoita tapahtumista ja kommunikoi nopeasti postituslistojen avulla.

Pro -tuote on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.

Saat verkkosivun ja verkkotunnuksen samalla hinnalla 12 kuukaudeksi. Saat suuren levytilan videoille, kuville ja artikkeleille. Suositunkin sivuston ruuhkahuiput hoituvat. Saat 100 5 GB sähköpostitiliä, jäsenesi saavat omat sähköpostiosoitteensa domainin alle. Tarvittaessa 1000 laatikkoa on saatavilla. Käytössäsi on CMS-työkaluja joita voit asennella muutamilla klikkauksilla ilman syvällistä tietämystä. Voit myös luoda aliverkkotunnuksia ja delegoida hallinnan jäsenille. Multidomain toiminnolla voit tehdä saman aliverkkotunnuksille, eli voit hostata jäsenten sivuja kuten yhdistyksen verkkosivua. Hyödyllinen ominaisuusSuositut verkkosivustot

Suositut verkkosivustot
Sinulla on suosittu verkkosivu. Joka päivä tuhannet vierailijat käyvät katsomassa sitä. Joka päivä julkaistaan kymmeniä uusia artikkeleita. Joka päivä sinulla on uusia haasteita sivujesi kanssa.

Performance on luotu verkkosivuille, jotka vaativat suurta nopeutta ja saatavuutta. Saat Private SQL-palvelimen oletuksena, jonka voit päivittää parempaa helposti. Saat myös monta tietokantaa ja paljon levytilaa, jotta voit tarvittaessa jakaa suurtakin sisältömäärää verkkoon. Hosting-infra koostuu tuhansista yhteistyötä tekevistä palvelimista, jotka hoitavat kuormituspiikit ja takaavat online-menestyksesi.


VerkkokaupatAloittelevat verkkokaupat

Verkkokaupat
Sinun pitää luoda verkkokauppa päästäksesi aloittamaan ja pikkuhiljaa omaan tahtiin kasvattaa toimintaa. Sinulla on perustietämys kuinka luodaan PrestaShop-tyylisellä ohjelmalla kauppa nopeasti ja helposti.

Tuote Pro on suunniteltu erityisesti tukemaan verkkoprojekteissa. Tarvitset SSL-salauksen päästäksesi alkuun, PrestaShop 1 klikkauksen moduulit ja hostingalustan, joka vastaa nopeasti sivustovierailijoiden pyyntöihin. Jos sivustotasi tulee iso hitti, voit tarvita palveluita, joita kuvaillaan seuraavassa osiossa.Verkkokaupat


Verkkokauppasivustosi toimii täydellä teholla. Sivusto yksin työllistää useita ihmisiä, jonka päälle tulevat vielä tilauksia hoitavat työntekijät. Tarvitset luotettavan ja nopean sivuston vapaasti muokattavilla SSL-toiminnoilla. Tarvitset myös nopeat ja luotettavat tietokannat.

Performance on tehty sinua varten. Luot kustomoidun SSL-varmenteen ja käytät sitä jaetussa ympäristössä. Hostingalusta koostuu tuhansista palvelimista, jotka tekevät työtä yhdessä, mikä takaa saatavuuden ja nopeuden joka kerta. Tietokantana on oletuksen Private SQL Server 128 MB muistilla ja tietokannan koko on rajoittamaton. Voit kasvattaa käyttöä ylläpidetyllä alustalla omassa tahdissa.Uusmediatoimistot/Jälleenmyyjät

Uusmediatoimistot, jälleenmyyjät
Haluat tarjota ylläpitoa asiakkaillesi lyömättömään hintaan. Haluat alentaa yksittäisen sivuston ylläpitohintaa käyttäen järjestelmää, jossa näkee vapaat resurssit helposti.

Kaikki tuotteemme täyttävät vaatimuksesi. Kaikki sisältävät moniverkkotunnus option hinnassaan. Sinun pitää valita tuote sivustojesi tyypin mukaan, jotta saat parhaat mahdolliset resurssit. Kiinteille sivuille Personal-webhotelli on sopivin. Dynaamisille sivuille valitse Pro -webhotelli 100 MB Personal SQL -tietokannoilla. Voit luoda dynaamisia sivuja käyttäen 250 GB kokoista levytilaa, joka sisältyy Pro-webhotelliin. Jos etsit korkeaa SLA:ta asiakkaillesi, sinun kannattaa valita Performance muuttuviin tarpeisiisi. Projektisi etenee jaetussa ympäristössä omaan tahtiin ja webhotellituotetta voi muokata lukuisilla optioilla.Kehittäjät

Kehittäjät
Suunnittelua ja kehitystä varten käytät SNV:tä. Työskentelet usein tiimissä, jossa jokaisella kehittäjällä on oma versionsa sivustosta. Työtä tarkastellaan "betaversiona" ja käyttöön pääsee läpikotaisin testattu betaversio. Tiimin on löydettävä edelliset muutokset ymmärtääkseen kohdattuja ongelmia, jotka voivat tulla näkyviin julkaistussa versiossa.

Tarvitset SSH-yhteyden webhotelliin. Saat SVN:n ja versionhallinnan, SSH on käytettävissä alkaen tasolta Pro.Ylös