SSHSecure Shell (turvattu etäyhteys) – SSH


SSH on turvallinen tiedonsiirtoprotokolla tietojen salaamista varten. Se mahdollistaa täysin turvatun tiedonsiirtomenetelmän tietokoneesi ja palvelimen välillä.
SSH:n avulla voit yhdistää webhotelliin aivan kuin se olisi osa omaa tietokonettasi. Voit myös hallinnoida palvelimella olevia tiedostoja ilman erillistä FTP-asiakasohjelmaa.


Suojattu yhteys sivustollesi


SFTP-protokolla mahdollistaa salatun tiedostojen siirtämisen. Sen avulla voit turvata tiedonsiirtosi ja olla varma siitä, että tiedostosi pysyvät täysin suojassa.

Muokkaa tiedostoja reaaliajassa...


Olet yhdistettynä webhotelliisi reaaliajassa! Voit muokata tiedostoja suoraan aivan kuten tekstieditorilla. Näet työsi tulokset heti.

…kopioi, siirrä, poista, etsi tiedostoja...


Kuten FTP:n kanssa, myös voit kopioida, siirtää, luoda, poistaa ja muokata useaa tiedostoa samanaikaisesti SSH-yhteydellä.
…aja skriptejäsi


Luo ja testaa PHP- ja Perl-skriptejä. Optimoi niiden resurssien käyttö ja korjaa koodissa esiintyvät virheet.Hallinnoi tietokantojasi


Hallinnoi kyselyjä ja yhteyksiä tietokantoihisi erittäin helposti.Varmuuskopioi verkossa ja palauta tietokantasi dumppeja edellisiltä päiviltä tai viikolta.


Tuo tietokanta suoraan komentoriviltä, nopeammin kuin phpMyAdminin kanssa. Erittäin kätevää, kun tietokantasi on kasvanut isoksi.Yksinkertaista yhteistyötäsi SVN:n kanssaSVN on välttämätön versionhallintajärjestelmä, joka on tarpeellinen työkalu osana tiimityötä.

SVN:n avulla voit pitää kirjaa muutoksista eri tiedostoihisi.

Voit myös yhdistää eri tiedostojen muutokset ilman että menetät kaiken tekemäsi datan.

Lue lisää.