Let's Encrypt, SSL-varmenteita kaikille!

Maksuton SSL-varmenne oletuksena kaikissa OVH:n webhotelleissa

SSL-salaus on asennettu oletuksena kaikkiin OVH:n webhotelleihin. Varmenteen konfigurointi tai kolmen kuukauden välein tapahtuva uusinta ei edellytä teknistä osaamista. HTTPS-protokolla aktivoidaan automaattisesti Internet-sivusi luonnin yhteydessä.

Let’s Encrypt on useiden yritysten, kuten muun muassa OVH:n, tukema avoimen lähdekodin projekti. Suosituimmat verkkoselaimet tunnistavat tämän varmenteen. Lisäksi OVH haluaa antaa niitä asiakkkaiden käytettäväksi helposti ja automatisoidusti. Tämän ainoana tarkoituksena on suojattujen yhteyksien suosiminen Internetissä. Vuonna 2016 OVH muodosti lähes 1,5 miljoonaa Let’s Encrypt -varmennetta asiakkaidensa verkkosivuille.


let’s encrypt

Turvattua viestintää HTTPS-protokollalla

"HTTPS"-protokolla luo salatun yhteyden x509-sertifikaatin (RSA 2048 bittiä ja enemmän) sekä TLS-standardin avulla vierailijoidesi ja verkkosivuasi ylläpitävien palvelinten välille. Näin se vähentää esimerkiksi henkilötietojen tai maksutietojen sieppaamisen riskiä. Osoiterivillä näkyvä lukko ilmaisee, että sivusi on suojattu ja tunnetun varmenneviranomaisen tunnistama.DV-varmenne

DV-varmenteet (Domain Validation) varmistavat organisaation yksinoikeuden sen verkkotunnuksen käyttöön, jolle varmenne myönnetään. Näin sähköinen varmenne suojaa verkkosivujen ja käyttäjien välisen tietovuon.

SSL as a Service

SSL-varmenne sisältyy nyt kaikkiin Webhotellituotteisiin ja aktivoi oletuksena maksuttoman "HTTPS"-protokollan. Tämä ei edellytä minkäänlaista teknistä osaamista. 90 päivän voimassaolon päätyttyä se uusitaan automaattisesti eikä käyttäjän tarvitse osallistua toimenpiteeseen mitenkään. HTTPS-protokolla aktivoidaan automaattisesti luodessasi aliverkkotunnuksia.

Tehostusta hakukonesijoitukseen

HTTPS-protokollaa käyttävän sivun avulla on verkkosivun tietoliikenteen suojaamisen lisäksi mahdollista saavuttaa parempi sijoitus Googlen-hakukoneessa. Sen markkinaosuus Suomessa on yksin yli 96%.
Katso kaikki SSL-varmenteemme

DV-varmenne

Verkkotunnuksen varmenne

Sisältyy

OVH:n webhotelliin


Valitse webhotelli

DV-varmenne

Verkkotunnuksen varmennus. Sisältää takuun. jne.

61,99 /vuosi

OVH:n webhotelliin


Valitse webhotelli

EV-varmenne

Verkkotunnuksen ja verkkosivun ylläpitäjän varmennus. Sisältää takuun, jne.

123,99 /vuosi

OVH:n webhotelliin


Valitse webhotelli

Tilaa webhotelli oletuksena aktivoitavalla SSL-varmenteella

Personal


1 verkkotunnus
100 GB levytilaa
10 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

2,50
 /kk

Pro


1 verkkotunnus
250 GB levytilaa
100 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

6,20
 /kk

Cloud Web


1 verkkotunnus
1 vCore 2.4GHz
2 GB RAM
10GB levytilaa SSD  

12,40
 /kk

Performance


1 verkkotunnus
500 GB levytilaa
1000 sähköpostiosoitetta
Rajoittamaton liikenne

12,40
 /kk

Verkkotunnusrekisteröinti ja siirto ilmainen. Ensimmäisen vuoden jälkeen uusinta maksullinen voimassaolevaan hintaan. Tarjous koskee seuraavia verkkotunnuspäätteitä: com , net , biz , info , org , name , fr , re , eu , be , es , it , de , at , co.uk , me.uk , org.uk , nl , us , ca , cz , ch , in , lt , dk , pm , so , se , yt , tf , wf , pt , pl , ovh , xyz