Resurssien varaus

Päivitettyjen Webhotellien ominaisuuksien lisäksi halusimme korostaa hosting alustan infraa ja komponentteja.

Tämän johdosta voit valita mikä parhaiten sinulle sopii, ei vain levytilan, sähköpostien ja tietokantojen suhteen vaan myös suorituskyvyn perusteella.Tarpeisiisi räätälöity ratkaisu


Jaetut resurssit

Personal- ja Professional -tuotteet kuten edeltäjänsäkin perustuvat jaettuun alustaan jossa kaikki on jaettu käyttäjien kesken.

Tämä tarkoittaa että webhotellisi resursseja käyttävät muutkin saman palvelimen asiakkaat.

Personal- ja Professional-palveluilla on pääsy samoihin resursseihin ja niillä on sama maksimisuorituskapasiteetti. Mikäli hidastelua esiintyy, Professional-asiakkaat saavat tuplaprioriteetin suhteessa Personal-asiakkaisiin, sivuston operaatioihin liittyen (pyynnöt, skriptit, jne.)
Jaetut resurssitTaatut resurssit
Taatut resurssit

Performance-webhotelli on isännöitynä eristetysti, jotta voimme taata jatkuvan ja pysyvän suorituskyvyn saatavuuden.

Jokaiselle alustalle määritellyt resurssit perustuvat Cloud-infrastruktuuriin ja ne on määritelty kahdella eri arvolla:

  • vCore: virtuaalisten ydinten määrä (CPU), kappalemäärinä
  • RAM: Keskusmuistin määrä, gigatavuina (GB).
Cloud-arkkitehtuuri tarjoaa joustavuutta, Performance-hotellin voi päivittää ylöspäin välittömästi, jolloin lisäresurssit ovat käytettävissä heti.

Toinen Performance-webhotellin etu on eristettävyys muista webhotellipalveluista, mikä jättää sinulle tilaa käyttää omaasi sen täydellä kapasiteetilla, ilman huolta sen vaikutuksista muihin asiakkaisiin. Palvelua ei siis koskaan tulla laittamaan "Best Effort"-alustalle.PHP-resurssien lisääminen
PHP-worker on toinen resurssi, joka on käytettävissäsi riippuen hotellitasostasi.

Yksi PHP-worker koostuu elementistä, joka voi tulkita ja suorittaa yhden PHP:lla koodatun pyynnön (instruction) kerrallaan. PHP on yksi eniten käytetyistä koodauskielistä verkkosivuilla.

Periaate on seuraava: mitä enemmän workereita on tarjolla, sitä enemmän pyyntöjä voidaan käsitellä samanaikaisesti. Yleisesti ottaen jokainen toimenpide sivuillasi käynnistää pyynnön.

Workereiden määrä moninkertaistuu tasolta toiselle siirryttäessä. Määrä ei ole kiinteä, mutta sinulla on aina tuplamäärä niitä Professional-tuotteessa verrattuna Personaliin ja sama pätee myös Performance-tasolla.Webhotelliratkaisu joka taipuu kaikille sivuillesi


Sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun valinta voisi perustua mihin tahansa kriteeriin. Auttaaksemme sinua alkuun ilmoitamme maksimaalisen sivustomäärän, jonka hotellilla voi isännöidä.Webhotelliratkaisu joka taipuu kaikille sivuillesi
Tämä kuvio on yksinkertainen suositus joka perustuu "normaaliin" sivustoon, jonka olemme määritelleet tutkimalla meillä isännöityjä sivustoja, käyttötilastoja ja asiakaspalautetta suorituskyvystä.

Olemme arvioineet mahdollisia sivustojen määrää joka tuotteelle seuraavasti :

  • Personal: 5 sivustoa

  • Professional: jopa 10 sivustoa

  • Performance: lähes rajoittamaton, kun otetaan huomioon mahdolliset päivitykset tasolta toiselle.

Emme kuitenkaan erikseen rajoita sivustojen määrää. Voit ylittää suositukset, jos haluat sopimusehtojen puitteissa.

Lisäksi moniverkkotunnukset kullakin tasolla voivat viitata yhteen tai useampaan sivustoon.