PHP-webhotelli

Maailman käytetyin ohjelmointikieli

PHP on ohjelmointikieli, johon perustuvat maailman käytetyimmät sisällönhallintaohjelmat kuten WordPress (blogialusta), Drupal (verkkosivu) ja PrestaShop (luoda verkkokaupan) tai sovelluskehykset kuten Laravel, Symfony ja Zend framework.

PHP-webhotellimme vastaavat näiden CMS- eli sisällönhallintajärjestelmistä sekä useista ulkoisista kirjastoista koostuvien sovellusten edellytyksiin. Työskentelemme lisäksi infrastruktuurien optimoinnin parissa varmistaaksemme parhaan suorituskyvyn verkkosivullesi yleisimmillä sisällönhallintajärjestelmillä.

Kaikki webhotellimme toimitetaan PHP 7 -versiolla

Lisää suorituskykyä ja tietoturvaa PHP 7 -versiolla

Viimeisin merkittävä PHP-versio sisälsi lukuisia kielellisiä parannuksia, joiden avulla verkkosivujen suoritusaika voitiin puolittaa. Kaikki webhotellimme toimitetaan oletuksena tällä versiolla.

Takaamme PHP-päivitykset ja tarjoamme uusia versioita heti beta-version julkistamisesta lähtien ja vakaille versioille päivityksiä suojaamaan tietoturvahaavoittuvuuksilta.

Konfiguroi PHP-versiosi yhdellä klikkauksella, vaihtoehtoina PHP 5.6, 7.0, 7.1 ja 7.2.

Laaja valikoima PHP-moduuleja

Kehittäjämme ylläpitävät yleisimpien sovelluskehysten (Laravel, Symfony ja Zend Framework 2) kanssa yhteensopivaa PHP-ympäristöä. Käyttöä helpottaa webhotellin SSH-yhteys sekä Git- ja Composer-ohjelmat kaikkien riippuvuuksien hakemiseksi. Tarjoamme lisäksi useimpien verkkosivujen kanssa yhteensopivan PHP-konfiguraation sekä takaamme, että se on mahdollisimman suorituskykyinen.

Miksi valita OVH palveluntarjoajaksi?

OVH ylläpitää 18 miljoonaa sovellusta ja 300 000 dedikoitua palvelinta 27 eri konesalissa ympäri maailman. Olemme tällä hetkellä Euroopan johtava ja maailman kolmanneksi suurin hosting-palveluntarjoaja. Neljällä miljoonalla rekisteröidyllä verkkotunnuksella olemme lisäksi suurin verkkotunnusvälittäjä Euroopassa.

Valitse webhotelli

Personal


Ylläpidä henkilökohtaista sivuasi, blogia tai ansioluetteloasi verkossa.

Vuosimaksu:


2,50
 /kk

Pro


Esittele liiketoimintaasi vitriinisivulla sekä sähköpostitileillä.

Vuosimaksu:


6,20
 /kk
Uutta

Cloud Web


Kehitä projektejasi PHP:llä tai Node.js:llä eristetyllä palvelimella.

Vuosimaksu:


12,40
 /kk

Performance


Vuosimaksu:


12,40
 /kk