IPv6Ota etumatkaa muihin: ota käyttöön IPv6

IPv6: pehmeä lasku muutokseen


Ipv4, on historiallinen osoitustapa, jota kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet käyttävät. Laitteiden alati kasvava määrä on kuluttanut melkein kaikki vapaat IPv4-osoitteet nyt loppuun, minkä vuoksi IPv6 kehitettiin. IPv6-osoitteet koodataan 128 bitillä IPv4:n 32 bitin sijaan, jolloin näitä uusia osoitteita on saatavilla satoja miljoonia miljardeja.

Internet kehittyy ja tarvitsemme lisää osoitteita ja turvallisuutta kehittääksemme yhdistettävyyttä ja turvataksemme äly- ja kommunikointilaitteiden yhdistämisen nettiin.

OVH on pioneeri tällä saralla ja nyt sinun on mahdollista ottaa IPv6 käyttöön sivustollasi ilman käyttökatkoksen riskiä.

OVH on valmis! Oletko sinä?

Ota nyt uusi versio internet-protokollasta käyttöösi


Useimmat palveluntarjoajat ovat ottamassa käyttöön uusia IP-osoitteita, OVH tarjoaa sivustollesi uuden IPv6-lisäpalvelun ilmaiseksi. Ole internetin edelläkävijä ja ota sinäkin IPv6 sivustosi käyttöön nyt.

Helposti


IPv6:n aktivoiminen on helppoa. Mene Hallintaan ja valitse IPv6-lisäpalvelu. Muutos on välitön ja mikäli käytät OVH:n nimipalvelimia, sinun ei tarvitse huolehtia muusta. Uusi osoite toimii vanhan IPv4-osoitteen rinnalla ja sivustollesi pääsy ei vaaraannu missään vaiheessa.

Ota etumatkaa muihin kirjautumalla Hallintaan.

Mitä kaiken tämän takana on?


IPv6:n avulla palautat internetin alkuperäisen periaatteen kokonaisvaltaisesta yhteydenpidosta.

IPv6 lisää useita turvallisuusparannuksia IP-paketteihin, laadunvalvonnan (QOS) ja tietysti lähes loputtomasti osoitteita.

Tässä vain joitakin esimerkkejä ominaisuuksista, joita IPv6 mahdollistaa tarjotakseen entistä tehokkaamman internetin ja yhä enemmän mahdollisuuksia sen päivittäiseen käyttöön.