IP-osoitteet ja geolokalisointi

Tutustu kaikkiin IP-osoitteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin

Tarkemmat tiedot webhotelleistamme

Personal Pro Cloud Web Performance
IPv6 (tuotteeseen sisältyvä) (tuotteeseen sisältyvä) (tuotteeseen sisältyvä) (tuotteeseen sisältyvä)
CDN Lisäpalvelu Lisäpalvelu (tuotteeseen sisältyvä) (tuotteeseen sisältyvä)
Geolokalisoitu IP 13 maassa 13 maassa 13 maassa 13 maassa

IPv6

Internetin suosiota selittää osaksi tietokoneiden keskinäiseen kommunikointiin tarvittavan IP-protokollan normalisointi. Lähes 20 vuotta Internetin syntymän jälkeen on verkossa olevien laitteiden määrä kasvanut räjähdysmäisesti. On tabletteja, älypuhelima, IoT-laitteita... ja näin käytettävissä olevien IPv4-osoitteiden määrä laskee nopeasti. Kaikki webhotellimme ovat yhteensopivia uuden IPv6-protokollan kanssa. Näin verkkosivusi on saatavilla myös kaikilta IPv6-protokollaan yhdistetyiltä laitteilta.

CDN IP

CDN voidaan aktivoida kaikille webhotellituotteillemme. Sen avulla verkkosivuasi voidaan nopeuttaa mahdollisimman lähellä asiakastasi. Tämä tapahtuu asettamalla asettamalla sivustosi kopio useisiin konesaleihin ympäri maailmaa. Tätä varten tarvitaan ainutlaatuinen IP-osoite, jonka määränpää riippuu sivun vierailijan sijainnista.

Lue lisää CDN-lisäpalvelusta

Geolokalisoidut IP-osoitteet

Geolokalisoidut IP-osoitteet parantavat verkkosivujen hakukonesijoittumista tietyissä maissa. Hakukonemoottorit asettavat etusijalle verkkosivut, joiden sijainti on lähellä surffailijoita. 13 Euroopan maata ovat saatavilla: Ranska, Irlanti, Portugali, Iso-Britannia, Italia, Espanja, Puola, Tsekin tasavalta, Alankomaat, Suomi, Liettua, Saksa ja Belgia.

Geolokalisoidun IP-osoitteen käyttäminen verkkosivulla