GeolokalisointiGeolokalisoi sivustosi kansainväliset osiot optimoidaksesi niiden sijoituksen hakukoneissa.
Hakutulosoptimointi:


Jos sinulla on kansainväliset sivustot, olet varmasti kiinnostunut sijoituksestasi kohdemaidesi hakukoneissa. Suuri osa hakukoneista huomioi sijoitukseen sivustosi IP-osoitteen. FI-verkkotunnus näkyy paremmin suomalaisissa hakukoneissa, mutta miten optimoida COM.- NET.- tai ORG.-päätteinen sivusto?

Fi-päätteinen verkkotunnus on tarkoitettu pääosin suomalaisille käyttäjille ja se nousee parhaiten esiin suomenkielisissä hakukoneissa.

Mutta miten optimoidaan .com-, .net- tai .org-verkkotunnukset? Valitsemalla sivustosi IP-osoitteen maantieteellisen sijainnin, optimoit sen näkymään hakukoneissa paljon paremmin.

Valittavanasi on 13 maata... Yhdellä klikkauksella!


OVH hallinnoi verkkoaan Euroopassa 12 tytäryrityksensä kautta. Geolokalisointi paikallisten hakukoneiden kanssa mahdollistaa laadukkaiden webhotellien tarjoamisen 12 eri maassa.

Geolokalisoidaksesi yksittäisen sivuston...


Onko sivustosi tarkoitettu brittiläisille? Valitse sivustollesi IP-osoite Iso-Britanniasta. Brittiläisille hakukoneille sivustosi sijaitsee Iso-Britanniassa! Yksinkertaista!...Eri versiot sivustostasi määritelty eri maille


Onko sivustosi tarkoitettu italialaisille, englantilaisille ja ranskalaisille? Voit valita jokaiselle sivustosi versiolle eri maan IP-osoitteen ja liittää kaikki yhteen samaan webhotelliin: