CDN - Content Delivery Network

Nopeuta sivuasi maailmanlajuisen kattavuutemme ansiosta

CDN


3 PoP
Nopeampi verkkosivu
Parempi hakukonesijoittuminen
HTTP/2-protokolla

1,20 /kk (Sisältyy performance-tuotteeseen)

Liikenteenvaihtopisteemme

1 PoP en Amérique

Beauharnois (Canada)

2 PoP en Europe

Roubaix (France)
Strasbourg (France)

Webhotellin ylläpitoon


Sivuston latausajat nopeutuvat

OVH:n Content Delivery Network on palvelu, jolla voidaan optimoida verkkosivusi ja sovellustesi suorituskykyä muuttamatta mitään webhotellissasi tai koodissasi. CDN toimii webhotellisi ja maailman eri kolkkiin levittäytyneiden käyttäjiesi välillä. Se asettaa staattisen sisällön välimuistiin heti, kun vierailija sitä pyytää ja tiedonjako tapahtuu siis ennätysajassa. CDN:n ei ole yhteydessä webhotellipalvelimiisi, mikä tekee sivuistasi nopeampia.

Surffaajien vierailukokemuksen parantaminen

Mikä olisikaan käyttäjästä mukavampaa kuin vierailu sujuvalla ja reaktiivisella sivulla? Houkuttele vierailijoita tarjoamalla vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta omalla kotikoneella, tabletilla tai puhelimella. CDN-palvelu voi tapauksesta riippuen nopeuttaa sivun latautumista moninkertaisesti sivun tyypistä ja sisällöstä riippuen.

Optimoi verkkosivujesi SEO

Verkkosivun hidastelun välttäminen on nykyään ratkaisevan tärkeää kaikille kriittisille sivuille. Hakukonemoottorit (Google, Bing, Yahoo jne.) eivät peittele sitä myöskään. Latautumisaika on yksi tärkeä luokitteluperuste. CDN lyhentää sivujesi vasteaikaa ja parantaa niiden latautumisnopeutta. Tämä on ylimääräinen ominaisuus verkkosivujesi hakukonesijoittumisen parantamiseksi.