Performance-tuotteiden "boost"-laskutus
Tuotetason muutos käytön mukaan


Performance-webhotellien tuotetasoa voidaan nyt muuttaa tarpeen vaatiessa ylöspäin edullista kuukausittaista lisämaksua vastaan.
Muutos ei enää sido 12 kuukauden ajaksi uuteen tuotteeseen. Seuraavaan tasoon voi siirtyä välittömästi maksamalla kuukausikohtaisen kertamaksun perustuotetason nostosta.

Performance-webhotellin tuotetasoa voi nostaa ja laskea vapaasti ilman pitkäaikaissitoumusta maksamalla kuukausittain kertamaksun omaisen lisän lähtötason ylityksestä.

On myös mahdollista maksaa tason muutoksesta koko vuodeksi kerralla.Kuormituspiikit hallintaan!


Miten se toimii?


Performance-tuotetason migraation ylöspäin voi käynnistää hallintapaneelista. Migraatiosta uuteen tasoon voi maksaa joko 12 kuukaudeksi kerralla tai joustavasti (boost) kuukausittain, joka maksetaan seuraavan kuun laskutuksen yhteydessä.

Seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä laskuun* lisätään edellisen kalenterikuukauden aikana suurimman käytetyn tuotetason mukainen lisäsumma, huolimatta siitä, miten monta päivää korkeimmalla konfiguraatiolla webhotellia on käytetty kuun aikana (1. - 31., ei koske sitä kuukautta, jona webhotelli asennettiin, jolta laskutetaan todellisten käyttöpäivien mukaan).

Kertamaksu tasolta seuraavalle tasolle siirryttäessä on aina 12,40  kuukaudessa. Esimerkiksi, jos perustuotteesi Performance 1 ja siirryt käyttämään Performance 2:a, tasonmuutoksesta laskutetaan 12,40  niin kauan kun pidät tuotteen. Jos siirryt Performance 3:lle, laskutetaan kahden tason ylityksestä 24,80  . Vastaavasti laskutettaisiin jos lähtötasosi olisi Performance 2 ja siirryt Performance 4:ään. Suurin laskutus on 37,20  boostattaessa Performance 1:stä Performance 4:ään.

Voit vapaasti nostaa (upgrade) seuraavalle tasolle tai laskea (downgrade) takaisin alkuperäiseen tuotetasoon hallintapaneelin kautta. Lasku omaa perustasoa alempaan tasoon on mahdollista kuitenkin ainoastaan 12 kuukauden sopimuksella eikä nykyisestä tuotteesta makseta hinnanerotusta tai käyttämätöntä aikaa ei siirretä.*: Lasku liittyy OVH:n laskutustiliin, jolle voidaan maksaa automaattiveloituksella tai maksamalla sähköpostitse vastaanotetun laskun perinteiseen tapaan.

Sivustolle lisäboostia viidessä minuutissa!


Laskutusesimerkkejä


Tilaan tuotteen Performance 1 ja maksan vuositilauksesta 148,80  (12 x 12,40 ).
Jos haluan siirtyä seuraavaan tasoon Performance 2, voin maksaa uudesta tuotetasosta kerralla vuoden sopimuskaudesta (12 x 23,60 , johon lisätään vielä vanhan tuotteen jäljelle jäänyt aika tai voin maksaa joustavasti kuukausittain, jolloin maksan lisämaksuna ainoastaan 12,40  (yksi tasonnosto) seuraavan kuun laskussa sekä jatkossa kerran kuukaudessa mikäli pidän 2-tuotetason aktiivisena.

Mikäli saman kalenterikuukauden aikana nostan ensin tasolle 3 ja sitten vielä tasolle 4 ja palaan takaisin tasoon 3 tai pienempään, seuraavassa kuussa minulta laskutetaan lähtötason Performance 1 ja korkeimman käytetyn tuotteen tasojen määrä.
Tässä tapauksessa korkein taso on Performance 4, jolloin minua laskutetaan kolmen tason ylityksestä 37,20  (3 x 12,40 ).

Kuukausilaskutuksessa laskutettava ylimääräinen osuus ei ole jaettavissa eikä hyvitettävissä. Suosittelemme odottamaan kalenterikuukauden loppuun tuotetason laskemista, jolloin boostista hyöty on suurin.Ennakoi alennusmyynnit ja juhlapyhät


Mikäli perustasoni on Performance 2 tai korkeampi ja haluan laskea tason Performance 1:een, siirto pienempään (downgrade) edellyttää sitoutumista vuoden sopimuskauteen ja vuosihinnan maksamista kerralla hintaan 148,80  (12 x 12,40 ).

Lisäksi edeltävästä Performance 2 -tasosta ei hyvitetä eikä jäljelle jääviä päiviä siirretä uuteen tasoon. Suositeltavaa on odottaa sopimuskauden loppuun ennen tason laskua.

Siirryttäessä webhotellitasoista Perso, Pro tai vnahemmista malleista Performanceen, muutoksesta laskutetaan kerralla koko vuosimaksu.

Nostettaessa tasoa suurempaan, nykyiseltä perustasolta jäljelle jäävä aika siirretään uudelle tasolle. Performance-webhotellissa voi vapaasti vaihdella tasoja hallintapaneelin kautta.
Huomio : Webhotellitason muutos tehdään automaattisesti ja läpinäkyvästi, ilman palvelukatkosta ja tiedot säilyvät.

Tulossa pian...


Joustavan laskutusmallin ansiosta voi Performance-tuotetta vaihtaa helposti ja maksaa vain kulutuksesta... kuukausi kerrallaan, ei jaettavissa osiin.