Suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan
Tunnustettu web-palveluntarjoaja OVH tarjoaa käyttöön vakaata korkean saatavuuden infraa. Ainoa asia, josta sinun täytyy huolehtia on omien tiedostojen tallentaminen ja sivuston elävöittäminen!
Ainutlaatuista Anti-DDos-ratkaisuaan käyttämällä OVH varmistaa, että sivustosi on aina saatavilla, jopa hyökkäysten aikana!
Kuten Octave Klaba on sanonut, tämä suojaus on verkkosivustoille olennainen: "Kysymys ei ole siitä, tarvitsetko anti-DDoS-suojausta vaan siitä, koska ensimmäinen hyökkäys sivustoasi kohtaan tapahtuu."Mikä DDoS on?


DDoS-hyökkäyksen pyrkimyksenä on häiritä websivuston toimintaa ylikuormittamalla joko palvelimen verkkoyhteys tai häiritsemällä palvelimen toimintaa niin, että itse palvelin tukehtuu. Tällaiset hyökkäykset ovat yleensä ns. level 7 -hyökkäyksiä (korkein mahdollinen), jotka perustuvat isossa mittakaavassa tehtyihinPHP-pyyntöihin.
Nykypäivänä riski joutua DDoS-hyökkäyksen kohteeksi on suuri johtuen verkkoyhteyksien kohtuullisesta hinnasta ja verkkoyhteyksien sekä yleisimpien DDoS-hyökkäysten mahdollistavien ohjelmistotyökalujen hyvästä saatavuudesta. Vain hyökkäysten kokonaismäärä ei ole kasvanut, vaan myös niiden palvelinjärjestelmien ja verkkoyhteyksien kuormittavuus joka tarkoittaa jopa vakaimmankin infran lamaantumista, hyökkäyksen sattuessa.
Mikä on DDoS-hyökkäys?Tietoturva OVH:n tapaan

Tietoturva OVH:n tapaan


OVH:n prioriteettina on ollut aina asiakkaiden tietoturvan ja sovellusten takaaminen. Vuosien aikana olemme koonneet kattavan osaamisen hyökkäysten todentamisen ja niiden torjumisen suhteen. Tämä mahdollisti erilaisten työkalujen kehittämisen jotka voivat ottaa vastaan massiivisimmatkin hyökkäykset, joita on tehty dedikoituja palvelimia ja Cloud-palveluita vastaan.
Nämä työkalut on muokattu OVH:n tarpeisiin ja otettu käyttöön myös webhotellipalveluun, jossa ei ollut ennen suojausta. Aiemmin, mikäli asiakkaan webhotellitilaan tuli paljon kyselyjä, sivusto täytyi ottaa pois käytöstä. Näin vältettiin kuormituksen heijastuminen samaa palvelinta käyttäville muille asiakkaille.
OVH on ottanut käyttöön VAC-teknologiaan perustuvan DDoS-suojauksen. Tämä tekniikka on sekoitus eri tekniikkoja jotka analysoivat verkkoliikennettä reaaliajassa ja suurella nopeudella. Ne todentavat ja pysäyttävät haittaliikenteen automaattisesti päästäen samalla hyödyllisen liikenteen läpi. PHP-FPM:n myötä kuormantasaus on entistä tehokkaampi mahdollistaen parannetut webhotellipalvelimien vastausajat surffailijoiden sivunlatauspyyntöihin. Tämän ansiosta palvelun tukehtuminen ei ole enää vaarana.
Tutustu Anti-DDoS-sivustoomme saadaksesi lisätietoja.