Ratkaisut
ammattimaiseen käyttöön

Lue lisää

Luo oma blogi,
omat kotisivut?
Se on helppoa!

Lue lisää

Personal

100 GB

1 ilmainen verkkotunnus* 

Ihanteellinen pienille kotisivuille

2,50 /kk
Pro

250 GB

1 ilmainen verkkotunnus* 

Ammattimainen ratkaisu

6,20 /kk
Performance

500 GB

1 ilmainen verkkotunnus* 

Tarkoitettu teknisille verkkosivuille

Alkaen 12,40 /kk
Aina valmiina!Miksi tulet pitämään OVH:n webhotellista?

Vuodesta 1999 alkaen olemme palvelleet kaikkia asiakkaita aloittelijoista webmastereihin. Asiakaspalvelumme osaa auttaa eritasoisten web-projektien kanssa. Ylläpidämme asiakkaiden 18 miljoonaa sovellusta ja 170 000 dedikoitua palvelinta 17 eri konesalissa, mikä tekee meistä Euroopan johtavan ja maailman kolmanneksi suurimman hosting-palveluntarjoajan. Meidän kauttamme on rekisteröity yli 3 miljoonaa verkkotunnusta ja laajaan valikoimaamme kuuluu yli sata verkkotunnuspäätettä.


Kehitämme jatkuvasti uusia web-innovaatioita, joiden avulla tuotteemme ovat helposti konfiguroitavia ja joustavia taatulla suorituskyvyllä. Helppokäyttöisten moduulien avulla voi nopeasti luoda omat kotisivut ja hallintapaneelista löytyvät kaikki webhotellin palvelut (kuten verkkotunnukset ja sähköpostit).


Mikä webhotelli valita?

Luottamalla kansainväliseen kehitykseemme ja erittäin turvalliseen 2,5 Tb/s kapasiteetin omaavaan kuituverkkoomme, avaat todellisen informaation moottoritien ilman rajoitteita. Samalla liityt 700 000 asiakkaan joukkoon, jotka ovat jo valinneet meidät.