Web-ratkaisut

Kaikki Internet-sivustojen työkalutHae verkkotunnusta

Tutustu web-tuotteisiimmeLinux-webhotelli

  • 100 - 500 GB levytilaa
  • Verkkotunnus ilmaiseksi yhden vuoden ajan
  • 10 - 1000 sähköpostitiliä (x 5 GB)
  • PHP-FPM, GeoCache ja taatut resurssit (Suorituskykyinen only)

Tutustu webhotellituotteisiimme

Alkaen:2,47 /kk

Katso Linux-webhotelli
* Tarjous voimassa 100 000:lle ensimmäiselle verkkotunnukselle ensimmäisenä rekisteröidylle .ovh-verkkotunnukselle ja enintään viisi (5) .ovh-verkkotunnusta/asiakas, hintaan 1,31 /vuosi norm. hinta 0/vuosi ja verkkotunnuksen uusinta hintaan 2,52 /vuosi norm. hinta 0/vuosi. Ovh-verkkotunnuksen rekisteröintiin sovelletaan yleisiä käyttöehtoja, jotka ovat luettavissa sivulla http://www.ovh-hosting.fi/tuki/kayttoehdot sekä .ovh-tunnuksen nimeämissääntöjä, jotka ovat luettavissa sivulla http://www.ovh-hosting.fi/verkkotunnukset/naming-policy-ovh.xml.

Miksi valita Web OVH?


Onko sinulla tarve web-sivuston luomiselle tai sovelluksen isännöinnille? Riippumatta siitä oletko aloittelija tai edistynyt käyttäjä, ohjelmoija tai jälleenmyyjä, tarjoamme tarpeisiisi soveltuvan webhotellin.

Isoin eurooppalainen 18 miljoonaa sovellusta isännöivä hosting-palveluntarjoaja OVH tarjoaa erilaisia ratkaisuja korkeatasoiseen tietoturvaan ja suureen konfiguraatiovapauteen. Laadukkaaseen infrastruktuuriimme integroidaan jatkuvasti uusia innovaatioita ja verkkoratkaisumme skaalautuvat sopeutumaan projektien kasvaessa.