Sijainti

Optimoi kansainvälinen hakukonesijoittumisesi: vain 2,50  /IP-osoite

Edut

13 mahdollista geolokalisaatiota Euroopassa

Ei kuukausimaksuja

Parempi eristys asiakassivuillesi

Maksimoi mahdollisuutesi

VPS-palvelujamme on saatavilla kaikissa konesaleissamme: Gravelines (Pohjois-Ranska), Strasburg (Itä-Ranska), Beauharnois (Pohjois-Amerikan itärannikko), Wroclaw (Puola), Sydney (Australia) sekä Singapore, Saksa, Iso-Britannia, ja pian myös Espanja ja Italia. Konesali valitaan tilauksen yhteydessä ilman lisäkuluja.

Jos sivullasi vieraileva asiakaskunta sijoittuu johonkin näistä maista, voi IP-osoitteen geolokalisointi olla hyvä ajatus. Todellisuudessa internetin käyttäjät vierailevat innokkaammin sivuilla, joiden he kokevat olevan lähellä itseään.

Luonnollisia linkkejä voidaan näin tehdä saman kielialueen mailla osana kansainvälistä kaupallista strategiaasi. Sinulla voi esimerkiksi olla belgialainen IP-osoite Ranskassa ylläpidetyllä VPS:llä tai ranskalainen IP-osoite Saksassa ylläpidetyllä VPS:llä...

Optimoi asiakassivujesi hallinta

Lisää jopa 16 geolokalisoitua IP-osoitetta Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Puolassa, Portugalissa, Irlannissa, Tsekin tasavallassa, Alankomaissa, Liettuassa ja Belgiassa. Jokainen IP-osoite laskutetaan erikseen. 2,50  asennuksen yhteydessä ja samalle virtuaalipalvelimelle voi mallista riippumatta lisätä useiden maiden IP-osoitteita.

Latausnopeus on yksi Googlen tärkeimpiä kriteerejä nettisivujen järjestämisessä. Tämän lisäksi palvelimen sijainti ja IP-osoitteen geolokalisointi parantavat merkittävästi hakutuloksia, sillä hakukoneet suosivat usein paikallisia sivustoja.

Sivusi (tai asiakkaidesi sivujen) suojaus roskapostia vastaan toimii vaihtoehtoisena tapana nostaa näkymistä hakukoneiden tuloksissa. Näiden internetsivujen eristäminen geolokalisoidulla IP-osoitteella voi parantaa suoraan sivujen mainetta. Yksinkertainen ja edullinen optimointi asiakkaidesi käytössä.