Kehitä virtuaalipalvelimiasi

Tarpeidesi mukaan kehittyvä VPS

Pilviteknologiaa käyttävän tuotesarjan ensimmäinen palikka VPS on luonteeltaan joustava. Voit käynnistää sen aloitustason koneella ja siirtyä sitten tehokkaammalle koneelle ilman uudelleenkäynnistystä.

Tarvitsetko tehokkaamman suorittimen? Lisää RAM-resursseja tai levytilaa? OVH:n VPS kehittyy muutamassa klikkauksessa, mikäli tarpeesi kasvavat.

Edut

Voit lisätä levytilaa VPS:lle ilman siirtymistä korkeamman tason tuotteeseen

Kehitä CPU- ja RAM-resurssejasi milloin tahansa hallintapaneelissa

Hallitse kehityksesi vaiheet ohjeitamme seuraamalla

VPS:n päivitys

Virtuaalipalvelimen perustehoa voi kasvattaa siirtymällä käyttämään isompitehoisempaa palvelinmallia saman palvelinmalliston sisällä milloin tahansa, hallintapaneelin kautta.
Koko järjestelmäsi (OS, ohjelmistot, asetukset) tallennetaan joten sinun ei tarvitse tehdä ekstrasäätöjä. Operaatio suoritetaan automaattisesti muutamassa minuutissa täydellä läpinäkyvyydellä.

Lopuksi vanhassa VPS-palvelussasi jäljellä oleva vuokra-aika siirretään automaattisesti korkeamman tason malliin!

Lisälevy

Päivityksen lisäksi voit myös lisätä tallennustilaa virtuaalipalvelimellesi. Voit lisätä palveluusi vaihtelevan kokoisen lisälevyn, joka voidaan myös siirtää toiseen VPS-palvelimeen.

Valitse levyn koko VPS-tilauksen yhteydessä tai myöhemmin hallintapaneelissa ja liitä se VPS-palveluusi. Kasvatat näin tallennustilaasi koskematta mihinkään muuhun.

50  GB

6,20
 /kk

100  GB

12,40
 /kk

200  GB

18,60
 /kk

500  GB

37,20
 /kk