Miksi kannattaa valita OVH:n VPS?

Web-hankkeisiin sopiva infrastruktuuri

VPS, webin ja pilven välimaastossa

OVH:n yksityinen virtuaalipalvelin tarjoaa asteittaisen siirtymän webhotellista itsenäiseen palvelimen ohjaukseen. Voit kehittää liiketoimintaasi sovellustesi kasvun ja toivotun autonomisuusasteen mukaisesti palvelusarjassa, jonka hinta/laatusuhde on lyömätön.

VPS on ihanteellinen kompromissi, jossa yhdistyy dedikoitujen palvelinten vapaus ja virtualisoinnin tarjoama joustavuus ja mielenrauha.

Virtuaalipalvelimelle voi asentaa minkä tahansa distribuution tai valita LAMP-, sisällönhallintajärjestelmän tai verkkokaupan esiasennuksen.

OVH VPS-palvelut

Vahvaa lisäarvoa verkon puitteissa palveluun tuo mm. kuormantasaus-IP, FailOver-IP ja geolokalisoitu IP-osoite. Virtuaalipalvelin toimii siellä missä pitääkin.

Tietoturvallisuus on meille tärkeä asia. Virtuaalipalvelimien datan varmuuskopiointi on helppoa tilannekuvien ja multiprotokollavarmuuskopioinnin avulla (lisäoptiona mallistossa VPS Cloud). VPS:n varmuuskopioiden ohjelmointi ja automatisointi on lisäksi mahdollista.

Suorituskyky ja käytettävyys

Liiketoiminnan jatkuvuuden etsintä tapahtuu vapaasti saatavilla olevalla infrastruktuurilla ilman ylimääräisiä kommervenkkeja. Distribuoitu, laajennettava ja Ceph-alustan ansiosta vikasietoinen tallennusratkaisu tarjoaa sinulle natiivia korkeakäyttöisyyttä palvelujesi vakauden takaamiseksi.