Miksi kannattaa valita OVH:n VPS?

Web-hankkeisiin sopiva infrastruktuuri

2:40

OVH:n virtuaalipalvelinta käyttämällä voi
keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen

Nicolas Potier
Acseon perustajajäsen ja tekninen johtaja
Edut
  • Suunniteltu, testattu ja optimoitu web-käyttöön
  • Suorituskyvyn ja korkean käytettävyyden takaava infrastruktuuri
  • Tuotteisiin sisältyy OVH:n eksklusiivisia palveluita

VPS, webin ja pilven välimaastossa

OVH:n virtuaalipalvelimet ovat askel webhotelleista kohti omaa dedikoitua palvelinta. Sovellusten kasvun ja autonomiatarpeen mukaan asiakkaan liiketoiminta kehittyy hinta-laatu-suhteeltaan voittamattomalla mallistolla.

VPS on ihanteellinen kompromissi dedikoidun palvelimen käyttövapauden ja virtualisoinnin tuoman skaalautuvuuden välillä.

Virtuaalipalvelimelle voi asentaa minkä tahansa distribuution tai valita LAMP-, sisällönhallintajärjestelmän tai verkkokaupan esiasennuksen.

Suorituskyky ja käytettävyys

VPS 2016:n suorituskyky on entistä parempi. Jopa 75 % enemmän signs/sec OpenSSL:llä, 100 % parannus benchmark PHP:ssä ja jopa kolme kertaa enemmän req/sec NGINX:llä. Lisäksi SSD- ja NVMe-levyjen IOPS kehittyi kaikilla eri kokoisilla testilohkoilla.

Vapaasti käytettävä ja yksinkertaisesti toimiva infrastruktuuri on olennainen liiketoiminnalle. Ceph-alusta antaa tarvittavan korkean käytettävyyden, skaalautuvuuden ja vikasietoisen hajautetun tallennusmahdollisuuden palveluiden toimimiseksi vakaasti.

OVH:n virtuaalipalvelimissa eksklusiivisia palveluita

Vahvaa lisäarvoa verkon puitteissa palveluun tuo mm. kuormantasaus-IP, FailOver-IP ja geolokalisoitu IP-osoite. Virtuaalipalvelin toimii siellä missä pitääkin.

Tietoturvallisuus on meille tärkeä asia. Virtuaalipalvelimien datan varmuuskopiointi on helppoa tilannekuvien ja multiprotokollavarmuuskopioinnin avulla (lisäoptiona mallistossa VPS Cloud). Automaattinen varmuuskopiointi tulee pian mahdolliseksi.