Hallintapaneeli

Uusi hallintapaneelimme on asiakkaidemme palautteiden perusteella rakennettu.

Edut:
  • Intuitiivisempi, helppokäyttöisempi ja nopeampi
  • Kaikki huoltoon ja laskutukseen liittyvät toimenpiteet
  • Uudelleenasennus mahdollinen aina tarvittaessa useilla distribuutioilla.

Asiakkaan tarpeisiin soveltuva hallintapaneeli

Niin yhtä VPS:ää käyttävän aloittelijan kuin useaa OVH:n palvelua käyttävän uusmediatoimiston erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuva OVH:n hallintapaneeli on yksinkertainen ja mukautuva. Hallintapaneelissa tiettyjä edistyneitä toimintoja ja näkymiä voi ottaa käyttöön tarpeen vaatiessa.

Hallintapaneelissa on yksinkertaisia eri palveluille soveltuvia näkymiä liiketoiminnan ohjaukseen ja päätöksentekoa helpottamaan. Siellä voi muun muassa ryhmitellä resursseja projekti- tai asiakaskohtaisesti, hallinnoida käyttöoikeuksia sekä jakaa tehtäviä. Hallintapaneeli on muokattavissa joustavasti käyttötarpeen mukaan.

Hallintatoimenpiteiden huomioiminen

Hallintapaneelin kautta voi hallita useita tuotteita kerralla helposti kuten tuotteiden massauusinta, konfigurointi, hallinta ja asiakastiedot.

Valitse tehokkaampi malli, jos toimintasi sitä vaatii. Ota varmuuskopioita ja hallinnoi niitä tietojen suojaamiseksi. Eristä sivut lisäämällä geolokalisoituja IP-osoitteita. Suunniteltuja huoltotoimenpiteitä varten voit vaihtaa KVM- tai Rescue-tilaan. Käytä hyödyksi sitä, että olet ohjaksissa