Virtuaalipalvelimen varmuuskopiointi

Pidä tietosi turvassa, alkaen 3,70 /kk

Edut

Täysin OVH:n kehittämä operaatioiden sujuvoittamiseksi

Kaikkiin tietosuojastrategioihin mukautuvia varmuuskopiointitapoja

Tietojesi suojaus korkeakäyttöisillä datasäilöinfrastruktuureillamme

Kolme tapaa varmuuskopioida

Varmuuskopioinnin tapaa päättäessä on mietittävä useita asoita: onko varmuuskopiointi täydellinen vai osittainen, inkrementaalinen vai ei (decremental back up), lohkotasoinen varmuuskopiointi vai duplikaatio. Nämä tekijät vaikeuttavat päätöksen tekoa varmuuskopioratkaisusta. Oikean valinnan tekeminen on kuitenkin tärkeää virtuaalipalvelimesi tietojen suojaamiseksi.

Automaattinen varmuuskopio

OVH:n automaattinen varmuuskopiointi tekee tämän kaiken helpoksi. Käytännössä virtuaalipalvelimesi varmuuskopiointi tapahtuu suunnitellusti päivittäin, viedään ja replikoidaan kolme kertaa ennen kuin se on saatavilla hallintapaneelissa.

9,91
 /kk

Lisäpalveluna VPS Cloudiin

Varmuuskopio useilla protokollilla

VPS Cloudin käyttäjät voivat siirtää tiedostoja dedikoituun levytilaan ja hakea niitä sieltä. Eri käyttöjärjestelmien käyttäjien tarpeisiin saatavilla on FTP-, NFS- ja CIFS-protokollat ja data on turvassa palvelukatkoksilta.

200 GB
Kolminkertainen replikointi
Natiivisti korkea käyttöinen

6,20
 /kk

Lisäpalveluna VPS Cloudiin

Varmuuskopio tilannekuvana

Tehokas ja kohtuuhintainen varmuuskopiointitapa, jossa otetaan tilannekuva virtuaalikoneesta. Täyteen varmuuskopioon verrattuna tilannekuvaa tehtäessä ei tarvitse lukita dataa niiden muokkauksen estämiseksi varmistuksen aikana. Kyseessä on siis jatkuvasti käytössä oleva kokonainen palautuspiste.

Tilannekuva on lisäoptio kaikilla virtuaalimalleilla. Sen avulla voidaan säilyttää tilannekuvan koneesta tai tehdä lisäyskopio täysivarmistuksen lisänä (esimerkiksi: automaattinen varmuuskopio)

3,70
 /kk

VPS SSD

6,25
 /kk

VPS Cloud & Cloud RAM