OVH:n virtuaalipalvelimet (VPS)

Suorituskykyä, tietoturvaa ja käytettävyyttä kaikkiin käyttökohteisiin.

VPS SSD

SLA 99,95 %
Suorituskykyinen VPS

12 kuukauden sopimus alkaen:

3,71
 /kk

VPS Cloud

SLA 99,99 %
VPS taatulla saatavuudella

12 kuukauden sopimus alkaen:

9,91
 /kk

VPS Cloud RAM

SLA 99,99 %
VPS tehostetulla RAM-muistilla

12 kuukauden sopimus alkaen:

9,91
 /kk

Tarjous: hintojen alennus 1,24 /kk VPS SSD2, VPS SSD3, VPS CLOUD 1, VPS CLOUD 2, VPS CLOUD 3, VPS CLOUD RAM 1, VPS CLOUD RAM 2, VPS CLOUD RAM 3 -tuotteissa (ei koske VPS SSD Discover -tuotteita), 12 kuukauden sitoutumista edellyttäen. Voimassa kaikissa tilauksissa, jotka on tehty 31.12.2019 klo 16.00 - 20.01.2020 klo 16.00 välillä (Suomen aikaa). Riitatapauksissa tilausajankohdan osoituksena pidetään sen rekisteröimisaikaa OVH:lla. Tuotteen uusiminen uusimispäivänä verkkosivuilla www.ovh-hosting.fi. Tilaaminen edellyttää OVH:n käyttöehtojen hyväksyntää.

Lisätilan tarve?

Hyödynnä ylimääräistä tallennustilaa VPS-lisälevyjen avulla.

Lisäpalvelut

Lisää tallennustilaa tai ylimääräisiä resursseja muutamalla klikkauksella

Lue lisää

Jopa 16 IP-osoitetta ja 13 mahdollista geolokalisaatiota sivujen eristämiseksi ja turvaamiseksi.

Lue lisää

3 täydentävää menetelmää tietosuojastrategiaa varten

Lue lisää

Miten OVH:n VPS:t eroavat muista?

OpenStack® & KVM

Ceph

Fail-over IP -osoite

IP-kuormantasaus ja IP-lohko

Virtuaalipalvelimiin sisältyvät palvelut

Tärkeimmät distribuutiot

Lue lisää

Anti-DDoS PRO

Lue lisää

Yksinkertainen hallintapaneeli

Lue lisää

OVH:n API

Lue lisää

Tutustu aiheisiin

Mikä on VPS ja mihin sitä käytetään?

VPS on yksityinen virtuaalipalvelin, jolla voidaan ylläpitää verkkosivuja (vitriinisivut, verkkokauppasivustot, sisällöt, mediat jne.) ja/tai ohjelmistosovelluksia, pääasiassa verkkosovelluksia (portaalit, extranetit, ryhmätyöratkaisut, wiki, CRM, jne.). Toisin kuin jaetussa webhotellissa nämä tiedot on eristetty samaan yhden käyttäjän jakamattomassa käytössä olevaan virtuaalikoneeseen.

Ihanteellisesti webhotellin ja fyysisen palvelimen välimaastoon sijoittuva VPS yhdistää luotettavuuden sekä dedikoidun ympäristön suorituskyvyn. Lisäksi fyysisen laitteiston hallinnasta ei tarvitse huolehtia.

Kenelle VPS soveltuu?

Virtuaalipalvelimen hallinta edellytää perusosaamista palvelinten hallinnoimisesta. Näitä taitoja tarvitaan asennetun käyttöjärjestelmän (Linux tai Windows) hallintaa sekä sovellusten konfiguroimista varten.

Jos tarvitset virtuaalipalvelimen, mutta tekninen osaamisesi ei mielestäsi riitä sen hallinnointiin, suosittelemme kääntymään yhteistyökumppaneistamme jonkun puoleen.

Taattujen resurssien hyödyntämiseksi ilman kokemusta palvelinten hallinnasta suosittelemme lisäksi Performance-webhotellejamme.

Kumpi kannattaa valita VPS vai webhotelli?

Jos olet käyttänyt aiemmin webhotellia, on VPS looginen seuraava askel.

Se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kuten pääkäyttöoikeuden, Apache- ja PHP.init (PHP-muuttujien muokkaus) -käyttöoikeuden ja paljon muuta. Voit lisäksi asentaa SSL-varmenteen tai minkä tyyppisen sovelluksen tahansa. Saat siis enemmän vapautta ilman fyysiseen dedikoituun palvelimeen liittyvää vastuuta.

Huomioi kuitenkin, että hankkiessasi virtuaalipalvelimen sinun on valittava sovellustesi vaatimuksia vastaava konfiguraatio ja muokattava sitä tarpeidesi kasvaessa.

Kuinka valitsen VPS:n?

Onko mahdollista siirtää VPS OVH:n konesalista toiseen (esimerkiksi ranskalaisesta konesalista puolalaiseen)?

Tämä toiminto ei ole tällä hetkellä käytettävissä. VPS-palvelua ei voida siirtää eikä "kopioida" toiseen konesaliin. Voit ostaa uuden VPS-palvelun uudessa sijaintipaikassa ja siirtää tietosi käsin. Tällöin uudella VPS-palvelullasi on eri IP-osoitteet.

Onko VPS:stä varmuuskopiota?

OVH saattaa replikoida tietosi sisäisten toimenpiteiden kuten huoltotoimien puitteissa. Tämä ei kuitenkaan takaa tietojesi säilymistä. Olet itse vastuussa varmuuskopioiden ottamisesta.

Voit käyttää tätä tarkoitusta varten seuraavia varmuuskopiointipalveluja: "Tilannekuva" (VPS SSD ja VPS Cloud) tai "Automatisoitu varmuuskopio" (VPS Cloud).

Asiakascaset

9.75/10

Erinomaiset palvelimet joissa hinta ja laatu ovat hyvässä balanssissa.

Aleksi R. - 08/08/2017