Usein kysytyt kysymyksetTrademark Clearinghouse UKK


Voiko tavaramerkin rekisteröijä estää 3. osapuolen tavaramerkkiin liittyvän verkkotunnuksen rekisteröinnin?

Ei. Mikäli 3. osapuoli koittaa rekisteröidä verkkotunnusta johon liittyvä tavaramerkki on rekisteröity TMCH:n kautta, tämä aiheuttaa hälytyksen TMCH-huomautusjärjestelmän kautta (trademark claims).

Mikäli vielä varoituksen saamisen jälkeenkin verkkotunnusrekisteröinti etenee, tavaramerkin omistajaa infotaan asiasta ja hän voi tehdä tarvittavat toimenpiteet brändinsä suojelemiseksi.Minkä verran TMCH-rekisteröinti kustantaa?

Rekisteröinti OVH:lla kustantaa 179 € 1 vuodeksi 499 € 3 vuodeksi 799 € 5 vuodeksi. Nämä hinnat ovat per tavaramerkki ja eivät sisällä arvonlisäveroa.Miten voin tietää milloin sunrise-vaihe alkaa?

Jos olet rekisteröitynyt OVH:n kautta TMCH:n, saat kahdesti kuussa sähköpostia liittyen sunrise-vaiheeseen ja tuleviin tapahtumiin.Mitä tavaramerkkejä Trademark Clearinghousen kautta voi rekisteröidä?

Ne tavaramerkit, jotka voidaan rekisteröidä TMCH:n kautta ovat kaupallisia tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity ja vahvistettu toimivaltaisen elimen kautta (INPI, OHMI, OMPI, ym.), tai muulla pätevällä tavalla.

Suojatut tavaramerkit voivat sisältää pisteitä seuraavin ehdoin:
  • Lyhenteenä (L.A. Gear)
  • Pisteen kanssa (Just Do It.)
  • Visuaalisena tavaramerkki-elementtinä (Deloitte.)

Seuraavat esimerkit eivät sisälly:
  • Tavaramerkin alussa (.ICANN)
  • Ennen ylimmän tason verkkotunnuksen alkua (E.One)


Uusien verkkotunnuspäätteiden UKK


Mitä uudet domainpäätteet ovat?

Le terme "futures extensions" désigne les extensions prochainement proposées à l'enregistrement pour les noms de domaine. Elles viendront en complément des extensions génériques et géographiques déjà existantes (.com, .fr, .net ...).Mitä tarkoittaa OVH:n ennakkovaraus?

Ennakkovaraus mahdollistaa asiakkaittemme ilmaista, minkä verkkotunnuksen haluaa uudella verkkotunnuspäätteellä. Näin ollen voimme antaa tietoa haluamastasi uudesta domainpäätteestä, kun saamme niitä (hinta, koska saatavilla jne.).

Sen avulla on myös mahdollista tilata verkkotunnus nopeasti uuden päätteen tullessa myyntiin, jolloin on paremmat mahdollisuudet saada juuri haluamansa verkkotunnus varattua.Onko ennakkovaraus maksullinen?

Ei. OVH:n ennakkovaraus on täysin ilmaista.Onko ennakkovaraus tarkoitettu vain OVH:n asiakkaille?

Ei.
Jos sinulla ei vielä ole OVH:lla asiakastunnusta, voit luoda sen ilmaiseksi, jotta voimme tiedottaa sinua päivityksistä sinua kiinnostavien päätteiden osalta.

Ei kuitenkaan ole tarpeellista tilata mitään palvelua tehdäksesi ennakkovarauksen.Jos teen ennakkovarauksen verkkotunnuksesta uudella päätteellä, niin onko minun pakko ostaa se kun se tulee myyntiin?

Ei.
Ennakkovarausten avulla tiedämme mitkä uudet päätteet kiinnostavat asiakkaitamme ja osaamme tiedottaa päätteiden myyntiintulosta.Onko varma, että saan ennakkoon varaamani verkkotunnuksen?

Ei ole, siihen on monta syytä.

Ensinnäkin ICANN voi hylätä koko domainpäätteen. Jos näin käy, kyseinen pääte ei tule koskaan varattavaksi. Ennakkovarattua verkkotunnusta ei voi varata ennenkuin domainpääte on ICANNin hyväksymä. Domainpäätteiden tullessa myyntiin, tunnukset rekisteröidään varausjärjestyksessä.

Heti uuden domainpäätteen tullessa myyntiin, OVH:lta saat linkin suoraan haluamasi verkkotunnuksen tilaukseen. Mahdollisuus varata haluttu verkkotunnus kasvaa huomattavasti.
Kysymystäsi ei löytynyt UKK:sta?Soita numeroon (09) 477 8910

Maanantaista perjantaihin klo 9 - 17.