DNS-hallinta

Konfiguroi verkkotunnuksesi ja personoi DNS-alueesi

Internet-sivustoihin saadaan yhteys kirjoittamalla sen nimi selaimen URL-riville. Selain yhdistää verkkotunnuksen sitä vastaavaan IP-osoitteeseen ja näyttää sen. Tämän yhteyden mahdollistaa nimipalveluprotokolla nimeltä DNS. DNS-alue on tietokanta, josta löytyvät kaikki verkkotunnukseen liittyvät tiedot.

Aseta verkkotunnuksesi osoittamaan verkkosivustollesi

OVH:lla voit muokkata itse verkkotunnuksen DNS-aluetta. Näin saat tunnuksen osoittamaan suoraan haluamallesi verkkosivustolle. Konfigurointi tapahtuu helposti hallintapaneelin kautta. Näillä toimenpiteillä muutat helposti webhotellituotetta koska tahansa ja verkkosivuston näkymistä häiritsemättä.

Sähköpostitilien hallinta

Verkkotunnus osoittaa verkkosivustosi palvelimille, mutta haluat mieluummin käyttää muita palvelimia tai käyttää toista palveluntarjoajaa sähköposteillesi. Se on mahdollista! Muuttamalla verkkotunnuksesi MX-kenttiä ohjaat sähköpostisi haluamallesi palvelimelle.

SPF-sääntöjen avulla voit tarkastaa sähköpostin lähettäjän verkkotunnuksen ja vähentää sähköpostiosoitteiden väärinkäyttömahdollisuuksia.
Verkkotunnuksen DNS-alueeseen voit merkitä ne IP-osoitteet, joista sähköpostin lähettäminen on sallittua tai kiellettyä.

Konfiguroi aliverkkotunnusten DNS-alueet

DNS-alueita personoimalla (esim. kuvagalleria.omasivusto.com, foorumi.omasivusto.com) voit itse valita, minne aliverkkotunnuksesi osoittavat. Yhdellä klikkauksella liität ne haluamiisi hakemistoihin. Sivustosi on paremmin organisoitu ja sivuston kävijät löytävät helpommin etsimänsä.

Automatisoi aliverkkotunnusten hallinta wildcardien avulla! Valitse yksi ainut määritys verkkotunnuksen DNS-alueessa ja aliverkkotunnukset toimivat automaattisesti. Operaation ansiosta foorumi.esimerkkisivusto.com, blog.esimerkkisivusto.com, tuki.esimerkkisivusto.com jne. edelleenohjataan automaattisesti valitsemiisi hakemistoihin.

Vähennä verkkosivun kuormaa

RoundRobinin avulla voit hallita A- ja AAAA-tietueita ja vähentää verkkosivuston kuormaa merkitsemällä sille useita IP-osoitteita. Aina kun verkkosivustollesi tulee uusi kävijä, hänen selaimensa ottaa yhteyden sattumanvaraisesti johonkin merkittyyn IP-osoitteeseen. Sivuston liikenne sujuu joustavasti eivätkä portit ruuhkaudu.