DNS:ien hallinta

Konfiguroi verkkotunnuksesi ja personalisoi sen nimipalvelimetInternet-sivustoihin saa yhteyden kirjoittamalla sen nimen selaimen URL-riville. Selain yhdistää verkkotunnuksen sitä vastaavaan IP-osoitteeseen ja näyttää sen. Tämän yhteyden mahdollistaa DNS-nimipalveluprotokollaa. DNS-alueen tietokannasta löytyvät kaikki verkkotunnukseen liittyvät tiedot.


Laita verkkotunnuksesi osoittamaan verkkosivustollesi


OVH:lla muokkaat itse verkkotunnuksen DNS-alueen parametrit, jotta se osoittaisi suoraan haluamallesi verkkosivustolle. Nämä parametrit muutetaan helposti hallintapaneelin kautta. Näillä toimenpiteillä muutat helposti webhotellituotetta koska tahansa ja häiriöttä verkkosivuston näkymiselle.
Sähköpostitilien hallinta


Verkkotunnus osoittaa verkkosivustosi palvelimille, mutta haluat mieluummin käyttää muita palvelimia tai käyttää toista palveluntarjoajaa sähköposteillesi. Se on mahdollista! Muuttamalla verkkotunnuksesi MX-kenttiä ohjaat sähköpostisi haluamallesi palvelimelle.


Vinkki: Sender Policy Framework (SPF) sääntöjen avulla voit tarkastaa sähköpostin lähettäjän verkkotunnuksen ja vähentää sähköpostiosoitteiden väärinkäyttömahdollisuuksia.

Verkkotunnuksen DNS-alueeseen voit merkitä ne IP-osoitteet, joista sähköpostin lähettäminen on sallittua tai kiellettyä.
Konfiguroi aliverkkotunnusten DNS-alueet


Voit itse valita, minne aliverkkotunnuksesi osoittavat, muokkaamalla DNS-alueita (esim. kuvagalleria.omasivusto.com, foorumi.omasivusto.com). Yhdellä klikkauksella liität ne haluamiisi hakemistoihin. Sivustosi on paremmin organisoitu ja sivuston kävijät löytävät helpommin etsimänsä.

Vielä askel pidemmälle:

Automatisoi aliverkkotunnusten hallinta wildcardien avulla! Valitse yksi ainut määritys verkkotunnuksen DNS-alueessa ja aliverkkotunnukset toimivat automaattisesti. Operaation ansiosta foorumi.esimerkkisivusto.com, blog.esimerkkisivusto.com, tuki.esimerkkisivusto.com jne. edelleenohjataan automaattisesti valitsemiisi hakemistoihin.


Vähennä verkkosivun kuormaa


RoundRobinin avulla voit hallita A- ja AAAA-tietueita merkitsemällä useita IP-osoitteita verkkosivustolle, jotta sen kuorman vähentämiseksi. Aina kun verkkosivustollesi tulee uusi kävijä, hänen selaimensa ottaa yhteyden sattumanvaraisesti johonkin merkittyyn IP-osoitteeseen. Sivuston liikenne sujuu joustavasti.