OVH

OVH HOSTING Oy
Mannerheimintie 40 A 39
00100 Helsinki
Y-tunnus 2281158-4

OVH HOSTING Oy is a subsidiary of OVH Groupe SAS, a company registered with the Lille company registry under the number 537 407 926 sise 2, rue Kellermann, 59100 Roubaix.

Verkkosivuston www.ovh-hosting.fi käyttöehdot

Verkkosivuja sekä kaikkia sen osia, joihin kuuluvat rajoituksetta tavaramerkit, logot, kuvakkeet, infografiikat ja valokuvat, suojaa kansainvälinen tekijänoikeuksia koskeva lainsäädäntö. Verkkosivujen sisältö on OVH:n tai muiden yritysten omaisuutta. Sisällön osittainenkin hyödyntäminen, jäljentäminen tai julkaiseminen millään tavoin on kielletty ilman OVH:n suostumusta.

Ohessa OVH:n Ranskassa, Euroopan Unionissa ja kansainvälisesti rekisteröimät tavaramerkit. Lista ei ole täydellinen ja jonkin tavaramerkin puuttuminen listasta ei merkitse sitä, että OVH luopuisi sen suhteen omistamistaan immateriaalioikeuksista.

CHTIX

CLUSTERCLOUD

CORECLOUD

DEVCLOUD

EBACKUP

ECOFAX

ECOSALLE

GAMEPLAN

h

HPCdrive

HPCspot

HUBIC

Hubic your hub in the cloud

ISGENUG

ITIFAX

KEMEDA

KEMSIRVE

KIMFS

KIMSUFI

MINICLOUD

MON SITE

NO!BOX

OBX

ON VOUS HEBERGE

OverTheBox

OVH

OVH Cloud Tour

OVH TELECOM

OVH Whois Offuscator

OVH.com Innovation is Freedom

OWO

OXALYA

PRIVATECLOUD

PUBLIC CLOUD INSTANCE

RUNABOVE

SO YOU START

SO YOU START.com

SYS

TEL2PAY

TELTOPAY

Sivustolla käytetään tavaramerkkejä ja logoja, jotka ovat kolmansien osapuolten omaisuutta eikä OVH:lla ole niihin mitään oikeuksia. Niihin sovelletaan immateriaalioikeuksia koskevaa lakia. Tavaramerkkejä ei saa käyttää tai jäljentää ilman tavaramerkin haltijan suostumusta ja pyydämme tutustumaan tavaramerkin haltijan ohjeisiin tavaramerkkien käytöstä.

Henkilötiedot

Voit käyttää verkkosivujamme pääsääntöisesti ilman, että sinun täytyy rekisteröityä tai muuten tunnistautua. Henkilötietojasi pyydetään kuitenkin rekisteröityessäsi OVH:n tuotteiden tai palveluiden käyttäjäksi, tuotteiden ja palveluiden myynnin ja niiden käytön yhteydessä tai hakiessasi avointa työpaikkaa. Tietoja voidaan täydentää maksusuorituksen tekemiseksi tai paremman palvelun tarjoamiseksi.