OVH:n SSL-palvelu


Suojaa verkkosivustosi tietojenvälitys
62,00 /vuosi
Suojattu tietoliikenne


OVH:n SSL-palvelu suojaa tiedonkulun sivustosi ja sivustolla kävijöiden kesken. Herätät luottamusta potentiaalisissa asiakkaissasi taatessasi turvatun tiedonsiirron ja sen, että verkkotunnuksesi on ylläpidetty luotettavalla palveluntarjoajalla (DV-varmenne).Parempi hakutulos


SSL-salatut verkkosivustot nousevat paremmin esiin hakukonetuloksissa. Tästä on ilmoittanut Google, joka on lisännyt verkkosivustojen salauksen hakuoptimointikriteereihinsä.Mitä kävijät näkevät?


OVH:n SSL-varmenne aktivoi www-selaimessa HTTPS-protokollan ja lukon kuvan navigointipalkissa. Tämä osoittaa, että kaikki tiedonsiirto salataan ja on luottamuksellinen, ja että www-osoitteesi on autentikoitu. Sivustolla vierailija on varma siitä, että lähetettävä data on suojattu.

Varmenteen hallinta on automaattista eikä vaadi erityistoimia. Muutaman minuutin kuluttua yhteydet verkkosivustolle ovat suojattuja.Voit tilata ja aktivoida SSL-palvelun kirjautumalla sisään seuraavasta linkistä: Web-hallintapaneeli (Linux-webhotellin SSL-salaukseen). SSL-lisäpalvelu sopii yhteen myös IP-kuormantasaus-option kanssa – dedikoidut palvelimet, Dedicated Cloud, VPS – missä tapauksessa palvelun voi tilata ainoastaan menemälläAPI tai ottamalla yhteys asiakaspalveluun.


Käyttöesimerkkejä


Extranetit/yksityiset alueet

Lomakkeet/henkilötunnistus

Lähetys/tiedonsiirto

Koodien syöttäminen/arkaluontoiset tiedot

Varmenteemme edut


256-bittinen salaus

Veloitukseton ja automaattinen asennus

OVH hallinnoi varmenteen teknisesti

Ei asennusmaksuaTietoturva
Varmenteen tyyppi DV-varmenne (?)
Suojaus 256-bittinen
Sivuston sinetti (www-selaimesi osoitepalkissa oleva kuvake) Kyllä
Varmennus- ja asennusprosessi
Varmennus Online
Vaaditut liitteet Ei tarvita (?)
Asennus Automaattinen
Yhteensopivuus
Selaimen tunnistus 99 %
Selaimen tunnistus 99 %
Samankaltaiset tuotteet
Linux-webhotelli (tuotteeseen sisältyvät)
Tuotteet IP-kuormantasaus kanssa (eri tilaus) (tuotteeseen sisältyvät)

(?): DV-varmenne takaa datansiirron tietoturvan ja sen, että verkkotunnustasi ylläpidetään OVH:lla. Se ei takaa palvelua tarjoavan tahon identiteettiä.


Asiakaspalvelu:

(09) 477 8910

Maanantaista perjantaihin klo 9-17