Tutustu Software Defined Datacenter -palveluun

Software Defined Datacenter on premium-versio Dedicated Cloud -palvelusta. Se tarjoaa täysin dedikoidun pilvi-infrastruktuurin "Software Defined" -teknologialla infrastruktuurisi suorituskyvyn ja tietoturvan tehostamiseksi mutta myös infrastruktuurin ohjauksen helpottamiseksi sekä tuottavuuden parantamiseksi.

Huipputehokas ratkaisu, ilman kompromisseja

Infrastruktuurisi koostuu Intel VSAN -isäntäpalvelimista (Software Defined Storage) ja/tai Intel-isäntäpalvelimista, joita SSD-Accelerated tai Full SSD -tyyppiset NFS-Datastoret täydentävät. Infrastruktuurin virtualisointi on kokonaisuudessaan OVH:n hallinnoima VMwaren kehittämän vCenter + vSphere -ratkaisun ansiosta.
Verkkosi hallinnan toteuttaa Software Defined Network NSX. Voit käyttää suoraan vSphere-käyttöliittymästä palomuuria, kuormanjakajaa, SpoofGuard, VPN- ja muita DHCP-ohjelmia muutamalla klikkauksella.

Paketin tilaus ja toimitus automaattista

Tarjoamme esikonfiguroituja (tai räätälöityjä) paketteja infrastruktuurisi käynnistämiseen. Infrastruktuurin toimitus sisältää:

  • 2x Intel-isäntäpalvelinta (vähimmäismäärä) tai 2 Intel vSAN -isäntäpalvelinta (vSAN pian saatavilla)
  • 2 x 1,2 TB Datastorea
  • Pääsyn vSphere-hypervisorohjelmaan, konfiguroitu korkeakäyttöisesti kaikilla saatavilla olevilla lisäpalveluilla mukaan sisältyvän Enterprise Plus -lisenssin ansiosta.
  • Pääsyn NSX-liitännäiseen vSphere-käyttöliittymän kautta


Paketin toimitus tapahtuu noin 30 minuutissa valitsemaasi OVH:n konesaliin Euroopassa (Saksa, Ranska tai Puola) tai Kanadassa. Saat sähköpostitse ilmotuksen, kun pakettisi on käytettävissä. Viesti sisältää käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi vSphere-käyttöliittymään kirjautumista varten. Kirjaudu vSphere-hypervisor-ohjelmaan käyttääksesi kaikkia virtuaalikoneitasi, tarpeidesi mukaan.

Esikonfiguroimme jopa 2000 VxLANia, jotta voit käyttää yksityisiä verkkojasi ja rakentaa N-Tiers-infrastruktuureja virtuaalikoneidesi välille.

Defined Network VMware -ohjelmisto: NSX

NSX:llä, vSpheren natiivilla ratkaisulla, järjestelmän tietoturvan käyttö on helppoa, ja pääset verkkopalvelujen kuten palomuuri-, VPN-, kuormantasaaja-, NAT- tai DHCP-kirjastoon. NSX sisältyy joihinkin esikonfiguroituihin paketteihin ja on lisävalintana räätälöidyissä paketeissa. Kaikki Software Defined Datacenter -tuotteet sisältävät NSX:n oletuksena.

VSAN: äärimmäistä suorituskykyä Defined Storage -ohjelmistolla

vSAN-isäntäpalvelimet voivat täydentää infrastruktuuriasi tai määrittää sen kokonaisuudessaan. Niissä yhdistyvät CPU- ja RAM-resurssit sekä ennen kaikkea paikallisesti alustettu datasäilö-osio. Datasäilö koostuu ainoastaan RAID-konfiguroiduista SSD-levyistä. Kyseessä on siis vSAN ALL Flash, jolla levyn viiveaika on lähes olematon paikallisten SSD-levyjen ansiosta.

Kehitä Software Defined Datacenter -palveluasi

Lisää/poista ylimääräisiä resursseja milloin haluat!
Intel-isäntäpalvelimia, Intel vSAN -isäntäpalvelimia (pian saatavilla) ja Datastoreja voi tilata hallintapaneelista tai suoraan vSphere-käyttöliittymästäsi tunti- tai kuukausilaskutuksella. Näin voit lisätä resurssejasi viidessä minuutissa automaattisella toimituksella, ihanteellinen kuormituspiikkien hallintaan!

Lisäpalvelut

Tutustu lisäpalveluihin, saatavilla muutamalla klikkauksella

Kuvat & lisenssit
Veeam Backup
IP-osoitteet
vRops
Kaistanleveys