Miksi OVH valitse Microsoft Exchangen?
OVH & Microsoft: historiallinen yhteistyö


OVH on tarjonnut Microsoft Exchange -sähköpostipalvelua vuodesta 2011. Tämän johdosta asiakkaamme hyötyvät OVH:n dedikoitujen palvelimien laadusta yhdistettynä ammattimaiseen sähköpostipalveluun.

OVH tarjoaa myös Windows-ympäristöä hosting-palveluun jossa OVH huolehtii raudasta samalla kun Microsoft tarjoaa ohjelmistorajapinnan. Lisäksi Microsoft oli OVH:n Platinum-tason sponsori OVH Summit -tapahtumassa vuonna 2013, mikä edelleen osoittaa vastavuoroista luottamusta kahden it-jättiläisen kesken.
Microsoft Exchange -hyödyt
Microsoft Exchange on yleisesti suositeltu sähköpostiratkaisu ammattilaiskäyttäjille. Exchange-palvelussa on laaja valikoima ominaisuuksia ml. hakemistosynkronoinnin sekä tili- ja kalenterijaon. 2013-versio on vieläkin käyttäjäystävällisempi ja mahdollistaa offlinetilan, jotta sähköpostien tarkastelu ilman verkkoyhteyttä on mahdollinen.Liittäminen Exchangeen


Lync (pian saatavilla)
Microsoft Lync on reaaliaikainen kommunikointikanava, joka yhdistää pikaviestinnän ja videoneuvottelun. Mikäli käytössäsi on Microsoft Exchange -tili, voit yhdistää sen Lync-tiliisi. Niiden välillä voi jakaa yhteystiedot, synkronoida läsnäolotilan, organisoida Lync-neuvottelut Exchange-tapaamisen helppoudella jne.
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange -tili voidaan myös ottaa käyttöön Outlookissa. Myös yhteistyöominaisuudet kuten inbox ja kalenterijako sisältyvät Outlookiin. Microsoft on lisäksi parantanut OWA:n yleistä käyttöliittymää Exchange 2013 -palvelussa. Outlook Web App mahdollistaa Exchange-postilaatikkojen tarkastelun millä tahansa www-selaimella.