Turvallinen sähköpostilaatikko luottamuksellisille tiedoille

Ei tilaa yllätyksille.
OVH:n verkon laatu ja oma infrastruktuuri takaavat sinulle parhaimman saatavuuden.Luottamukselliset tietosi isännöidään Ranskassa


OVH:n Exchange isännöidään omissa palvelinsaleissamme Ranskassa. Exchange-palvelun sijoitus Ranskaan suojelee meitä Yhdysvaltain Patriot Act -lailta ja lukemattomilta tietoturvariskeiltä, mitä kyseinen laki aiheuttaa.

OVH on #1 Internet-infrastruktuurin tarjoaja Euroopassa* ja tarjoaa sinulle kaiken OVH:n erityisosaamisen tietojesi saatavuuden ja tietoturvan suhteen.

Voit luottaa myös teknisten tiimiemme reagointivalmiuteen jotka ovat paikalla konesaleissa 24/7.

* Lähde Netcraft, tammikuu 2014
Luottamukselliset tietosi isännöidään RanskassaTietosi ovat varmassa turvassa

Tietosi ovat varmassa turvassa


Koska henkilökohtaiset tiedostosi ovat arkaluontoisia, OVH tarjoaa palveluun liittyen infrastruktuurin joka on suunniteltu erityisesti takaamaan sen että kaikki tiedostosi säilyvät koskemattomina 3. osapuolilta ja laiterikoilta.

OVH varmuuskopioi palvelusi joka päivä varmistuspalvelimille vähintään kerran päivässä, ilman lisäkustannuksia.

Tämän ansiosta jopa mahdollisten rautavikojen koittaessa, tiedostosi pysyvät koskemattomina.Korkean teknologian infrastruktuuri


Hosted Exchange

Jokainen Hosted Exchange -palvelin on varustettu tuplaverkkoyhteydellä ja kahdella erillisellä sähkönsyötöllä kahdesta eri sähköverkosta, jotka ovat molemmat yhteydessä erillisiin inverttereihin.

Myös verkkoyhteyden reititys ja tallennustilat ovat täysin vikasietoisia.
Korkean teknologian infrastruktuuri
Private Exchange

Korkean saatavuuden (HA) lisäksi palvelusi on suunnattu täysin sinulle: mitään käytettävissä olevista resursseistasi ei jaeta muiden Private Exchange -palvelun käyttäjien kesken.

Saat oman palvelimen ja tallennustilan, jotka ovat täysin eristetty muiden asiakkaiden palvelusta.