Yrityksiä varten ajatellut toiminnot

Lisää ominaisuuksia Microsoft Exchange 2013 -versiossa. Tietojen jako-ominaisuudet kuten kalenterit, yhteystiedot ja resurssien hallinta helpottavat työtiimien tietojenjakoa.Räätälöitävä tuote


Käytitpä Exchange-tuotetta ensimmäistä kertaa tai et...
OVH mukautuu ja sähköpostin käyttöönotto on nyt entistä nopeampaa. Exchange-tuotteen on viitattava verkkotunnukseen, jonka hallinnan voit antaa tai olla antamatta OVH:lle. Lisäksi, jos jo käytät Exchange-palvelua toisella palveluntarjoajalla, OVH voi suorittaa migraation tietoja hävittämättä tai palvelun keskeytymättä.

Konfiguraation ja asetusten valinta
Kaikki asetukset ovat tehtävissä helposti parilla klikkauksella hallintapaneelin kautta. Hallintapaneelista löytyy kaikki tarvittavat toiminnot ratkaisun muokkaamiseksi siten, että se vastaa päivittäisiä käyttötarpeitasi. Lisäpalveluiden aktivointi (mm. roskapostisuodatin ja antivirus), tilien nimeäminen (verkkotunnuksen vaihto toiseen ilman lisäkuluja), palvelun personointi jne.
Räätälöitävä tuoteSähköpostien luku kaikkialla, kaikilta laitteilta

Sähköpostien luku kaikkialla, kaikilta laitteilta


Internetin selaaminen mobiililaitteella
Exchange-tilille yhteyden voi ottaa älypuhelimella, tabletilla ja pöytäkoneella. Sähköpostit löytyvät kaikkialta kuten kalenterit ja kaikki yhteystiedotkin. Ominaisuus helpottaa matkalla oloa.

Exchange ActiveSync
Exchangen ActiveSync-toiminnon avulla on mahdollista synkronoida yhtäaikaisesti kaikki toiminnot ja saada ne näkyviin kaikilla käyttämilläsi laitteilla (älypuhelin, webmail, pöytäkone). Exchange on aina ajan tasalla.

Vanhojen viestien luku ilman Internet-yhteyttä
Välimuistin avulla voit nyt lukea vastaanotetut sähköpostit ilman nettiyhteyttä. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä työmatkoilla kun nettiyhteys ei toimi.Muita Exchangen toimintoja


Outlook Web App
OWA-sovellus (Outlook Web App), jolla käyttäjä pääsee sähköpostiinsa nettiselaimella, on nyt optimoitu kosketusnäytöille.

Smart Search
Smart Search -teknologia ottaa huomioon Exchangen käytön ja siten optimoi Internet-hakujen tulokset.

Jaettu kalenteri
Microsoft Exchangen kalenterilla on helppo sopia tapaamisia ja järjestää palavereja. Voit määritellä tilaisuuteen kutsutut henkilöt, valita ajankohdan ja teeman, valita kokoustilan sekä tarkistaa, onko kollega vapaana. Tietenkin on myös mahdollista jakaa kalenteri tai antaa toiselle kollegalle oikeus avata kalenterisi.

Osoitekirja
Osoitekirjan käyttöön voi kehittää strategioita personoidun näkymän aikaansaamiseksi. Kaikkien osoitelistojen segmentoinnilla voi luoda virtuaalisen jaon puhelinluetteloiden käyttäjien välille ja siten optimoida osoitelistat eri työryhmille.

Viestien tietosuojan turvaaminen
OVH:n palvelinsalit sijaitsevat Ranskassa, joten isännöityihin tietoihin sovelletaan Ranskan lakia. Ainoastaan ne henkilöt, joilla on oikeus kirjautua sähköpostiin, voivat nähdä sen sisällön.