vRack


Kaikkien infrastruktuurien yhteenliittäminen yksityisesti
missä päin maailmaa tahansaMikä on virtuaaliräkki?Virtuaaliräkki eli vRack mahdollistaa useiden palvelimien (riippumatta niiden lukumäärästä tai fyysisesti sijainnista konesaleissamme) yhdistämisen virtuaalikytkimeen samassa yksityisessä verkossa. Palvelimesi voivat liikennöidä yksityisesti ja turvallisesti toistensa kanssa (dedikoidussa VLANissa).

Sinun ei tarvitse enää huolehtia räkkien vuokraamisesta konesalissa vaan voit saada palvelimet ja kytkimet toimitettuna ja asennettuna. Myös rautahuoltotyöt sisältyvät palveluun.

Palvelimesi liikennöivät turvallisesti yksityisessä verkossa (VLAN). Voit valita palvelimet jotka ovat saatavilla vain yksityisessä verkossa ja/tai julkisessa verkossa. Yksityinen verkkosi on fyysisesti OVH:n hallinnoima, joten et tarvitse palvelimillesi mitään ylimääräisiä sovellus- tai verkkokonfiguraatioita.
Palvelimen yhteysCisco ASR 9000 -laitteet toimivat siltana virtuaaliräkille. Ne ovat yhdyskäytäviä jokaiselle konesalille ja yhteydessä myös toisiinsa datan reitittämistä varten, ilman datan työntämistä julkiseen verkkoon. Nexus 6000 -ja Nexus 2000 -laitteet toimivat yhdyskäytävinä palvelimien väliselle yhteyksille.
ASR 9000


NEXUS 2000


NEXUS 6000

Konesalien väliset yhteydetOVH:n verkko mahdollistaa 3 Tb/s kokonaiskapasiteetin kuituliittymien ja DWDM-laitteiden avulla. Yhteydet konesalien kesken ovat vähintään tuplatut, jotta mahdollisessa vikatilanteessa reititys voidaan vaihtaa automaattisesti mikäli tarpeen.


Verkko mahdollistaa huippunopeat konesalien väliset yhteydet:


Roubaix => Beauharnois: 80 ms

Gravelines => Strasbourg: 9 ms

OVH:n Amerikan verkko
500 Gb/s kapasiteetti Internetiin


OVH:n Euroopan verkko
2500 Gb/s kapasiteetti Internetiin


OVH:n Aasian verkko