PrestaShop lyhyesti...


PrestaShop on nopein, kevyin ja skaalautuvin avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus.

Sovellus sai vuosina 2010 ja 2011 Open Source Awardin tunnustuksen " Paras avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto ".

PrestaShop lyhyestiPrestaShopin UKKValitsin Pro- tai Performance-webhotellin PrestaShop-isännöintiä varten. Mitkä ovat ensiaskeleet?

Sivustotilasi toimitetaan sinulle muutamassa minuutissa ja saat sähköpostin joissa mainituilla tiedoilla voit yhdistää webhotelliisi. Jos olet valinnut webhotellin esiasennetulla PrestaShopilla, saat myös linkin PrestaShopin hallintakäyttöliittymään. Muussa tapauksessa voit mennä OVH:n hallintapaneeliin ja sen jälkeen valita asennettavista moduuleista valinnan ”PrestaShop”.

Molemmissa tapauksissa saat uuden sähköpostin joka antaa admin-oikeudet molempiin verkkokauppoihin. Voit muokata verkkokaupan visuaalista ilmettä, luoda uusia tuoteryhmiä, sekä tuotteita.Valitsin VPS-PrestaShopin verkkokaupakseni. Miten aloitan verkkokaupan käytön?

Virtuaalipalvelimesi toimitetaan muutamassa minuutissa ja saat tämän jälkeen sähköpostin yksityiskohtaisilla tiedoilla, jotka mahdollistavat verkkokaupan pystytyksen. Samassa sähköpostissa on myös ohjeet kauppasi kiinnitykseen verkkotunnukseesi.

Sinun täytyy vain kirjautua PrestaShop-hallintakäyttöliittymään kustomoidaksesi ulkonäköä ja/tai tuotteita (katso video-opastus vaihe vaiheelta).Kuinka voin hyötyä PrestaShopin päivityksistä?

Kun moduuli on asennettuna yhden klikkauksen ratkaisuna tai VPS-PrestaShopina, PrestaShop toimitetaan uusimpana versiona. Tämän jälkeen päivitys on mahdollinen milloin tahansa kuten haluat suoraan PrestaShop-päivitysmoduulin kautta, joka on asennettuna oletuksena.Kuinka määrittelen käyttöön sähköpostit VPS-PrestaShopin päällä?

Sinun ei tarvitse konfiguroida mitään. Sähköpostien lähetys on jo valmiiksi konfiguroituna PrestaShop-asennuksessa ja automaattiset sähköpostit (tilausvarmistus, ym.) toimivat ilman manuaalisesti tehtäviä toimenpiteitä.Kuinka ottaa käyttöön verkkomaksut?

Tilisiirtomaksutapa on aktivoitu oletuksena ja voit lisätä myös Paypal-maksut vastaanottaaksesi luotto-/pankkikorttimaksuja. Tämä on mahdollista tehdä PrestaShop-hallintakäyttöliittymästä.

Mikäli haluat integroida oman online-maksuratkaisusi esim. pankkisi kautta, suosittelemme että lisäät OVH:n SSL-varmenteen Performance-webhotelliisi.

Virtuaalipalvelimellasi voit käyttää omaa SSL-sertifikaattiasi.Onko PrestaShop oikeasti ilmainen?

Kyllä! PrestaShop on täysin ilmainen asennuksen ja käytön suhteen. Voit lisäksi lisätä moduuleita tai maksullisia teemoja kustomoidaksesi verkkokauppaasi.

PrestaShopilla on myös oma maksullinen tuki jonka kautta on mahdollista saada PrestaShop-kehittäjätiimin omien asiantuntijoiden apua.Minulla on verkkokauppa muualla tai haluan siirtyä Performance-webhotellista virtuaalipalvelimelle. Voinko viedä ja tuoda verkkokaupan tuotteet ja asetukset?

Jos sinulla on PrestaShop-pohjainen verkkokauppa muualla, voit käyttää import-/export-toimintoja siirtääksesi tuotteesi ja tuotekategoriasi OVH:n PrestaShop-webhotelliin tai -virtuaalipalvelimeen.

Muussa tapauksessa voit ottaa yhteyden yhteistyökumppaniimme PrestaShopiin saadaksesi heiltä tukea (tuki on maksullinen) tai katsoa migraatio-ohjeita, joita on useita saatavilla Internetissä.PrestaShop lyhyesti

PrestaShopiin kuuluu 500 000 jäsentä ja 150 000 verkkokauppaa maailmanlaajuisesti.

Prestashopilla voi käsitellä yli 100 000 tilausta päivässä ja siinä on 310 ominaisuutta ja 3500 moduulia verkkokaupan kehityksen ja hallinnan optimoimiseksi.