Ominaisuudet

Suunnittelimme yksinkertaisen ja helposti konfiguroitavan tuotteen, joka mahdollistaa samalla edistyneille käyttäjille ratkaisun kaiken suoritustehon hyödyntämiseen. Lue tästä OVH:n kuormantasaajien tärkeimmät ominaisuudet.

Yksinkertaiset ominaisuudet

Hallintapaneeli

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintapaneeli

Konfiguroi ja monitoroi infrastruktuurisi A:sta Ö:hön hallintapaneelin kautta.

SSL

Ilmainen SSL-salaus

Let's Encrypt SSL DV -varmenteet sisältyvät nyt kaikkiin kuormantasauspalveluihimme. SSL-varmenteet aktivoivat HTTPS-protokollan oletuksena ja täysin maksutta.

Anycast

Anycast

Anycast-teknologialla eri konesaleissa sijaitsevien OVH:n tuotteidesi liikenne uudelleenohjataan käyttäjiäsi lähimpänä olevaan liikenteenvaihtopisteeseen.

Monitorointi

Monitorointi

Seuraa kuormantasaajasi kuormitusta ja palvelimiltasi lähteviä kyselyjä tilastojen avulla. Näin osaat tehdä oikeita päätöksiä ja palvelustasi saadaan mahdollisimman suorituskykyinen!

Sondi

Edistynyt mittaus (sondit)

Optimoi palvelinten käyttö farmeissa edistyneellä sondijärjestelmällämme, joka mukautuu useimpiin tilanteisiin.

Fail-over IP -osoite

Fail-over IP -osoite

Jos siirrät Fail-over IP -osoitteen kuormantasaajasta toiseen, se toimii keskeytyksettä. Näin se mahdollistaa muun muassa laiteongelmien ja asennusten ylikuormituksen mitigaation.

Sondi

Tasauksen priorisointi

Optimoi kyselyjen jakaminen palvelimille erilaisilla jakoalgoritmeillä (vähiten kuormitusta, viimeksi asiakkaasi käyttämä tai URL:n mukaan). Valinta on sinun!

Sondi

Anti-DDoS

Käytä Anti-DDOS L4 -järjestelmämme kuormantasaajalle optimoitua versiota pysyvällä mitigaatiolla. Kaikki TCP-yhteydet tarkistetaan reaaliajassa!

Keskitason ominaisuudet

API

API

Ohjaile kuormantasaajaasi, automatisoi tehtäviä ja integroi kuormantasaaja prosesseihisi sekä kehitykseesi OVH:n API-ohjelmiston sekä OpenStackin ominaisuuksien avulla.

HSTS

HSTS

HTTP Strict Transport Security -protokollan ansiosta voit optimoida verkkosivusi tietoturvan käyttäen ainoastaan suojattua yhteyttä sivulle yhdistäessä. Verkkopalvelimella ei tarvitse tehdä konfigurointeja, kuormantasaaja hoitaa kaiken!

SSL

SSL kuormantasaajan ja palvelinfarmien välillä

Säilytä korkeatasoinen suojaus ja hyödynnä samalla HTTPS-kyselyjen käsittelymahdollisuuksia aktivoimalla SSL kuormantasaajallesi sekä myös kuormantasaajan ja palvelimiesi välille!

Virtuaaliräkki

Virtuaaliräkki

Yhdistä kuormantasaaja virtuaaliräkkiisi ja voit eristää palvelusi yksityisen verkkosi avulla, pitäen sen kuitenkin saatavilla kuormantaasaajasi kautta!

Edistyneet ominaisuudet

ACL-reititys

ACL-reititys

Mene kuormantasaajallasi askeleen pidemmälle! Reititä, uudelleenohjaa tai estä liikennettä HTTP-tilan, URL:n tai jopa evästeen arvon tai HTTP-otsakkeen mukaan.

Edistynyt mittaus (sondit)

Edistynyt mittaus (sondit)

Optimoi palvelintesi käyttö ja monitorointi edistyneillä sondeilla. Niiden avulla voidaan konfiguroida tarkasti tapa, jolla kuormantasaaja tarkistaa palvelintesi tilan. Voit näin valita pidätkö palvelimen farmissa vai poistatko sen tilapäisesti välttääksesi mahdolliset vaikutukset palveluusi.

Protokolla

Proxy-protokollan hallinta

Käytä kuormantasaajallasi proxy-protokollaa frontendin ja TCP-palvelinfarmien kanssa. Voit seurata tietoja asiakkaidesi yhteydenotoista palvelimiisi samaan tapaan kuin HTTP X-Forwarded-For -otsikko tekee HTTP-tilassa.

Tarvitsetko apua?

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Maanantaista perjantaihin klo 9 - 17