Vankka infrastruktuuri

Julkiset kuormantasauspalvelumme ovat pitkään olleet sisäisessä käytössä omia tarpeitamme ja kriittisiä palveluitamme varten. Palvelumme perustuvat myös avoimen lähdekoodin HAProxy-teknologiaan.

Tämä suorituskyvystään ja vakaudestaan tunnettu avoin ohjelmisto on yksi verkkopalveluiden (Twitter, Reddit, Imgur, Instagram, AirBnB jne.) peruspilareista. (Lähde: https://www.haproxy.org/they-use-it.html)

Olemme olleet ylpeänä mukana tekemässä avoimen lähdekoodin maailmaa tunnetuksi ja kaikkien saataville.

Maksimaalinen redundanssi infrastruktuurillesi

Toisin kuin isäntä/palvelija-mallissa kuormantasaaja on aktiivinen samanaikaisesti usealla laitteella. Nämä on jaettu ja konfiguroitu eri maantieteellisille alueille, jotta häiriötilanteiden vaikutukset toisiin laitteisiin minimoituu. Näin voimme taata maksimaalisen saatavuustason.

Oma maailmanlaajuinen verkko

Toimitamme viisi mannerta kattavalla toimialueellamme innovatiivisia ja suojattuja infrastruktuureja, jotka sopivat niin ammattilaisille, start up -yrityksille, pk-yrityksille kuin suuryrityksillekin. Infrastruktuureihimme luottaa jo yli miljoona asiakasta 138 maassa.
Nopean yhteyden, korkealaatuisen kaistanleveyden ja alhaisten viiveaikojen takaamiseksi OVH on investoinut omaan optiseen kuituverkkoon. OVH:n DWDM-teknologialla hallinnoidun verkon tarjoama kokonaiskapasiteetti on 11 Tbsp.

OVH:n kuormantasaajat lukuina

  • 150 000 http/https-kyselyä sekunnissa
  • 2 miljoonaa SSL-varmennetta
  • Yli 3 miljoonaa verkkosivua
  • Prosessoi 2.585.559 GeoTime series -pistettä tilastotiimille
  • 40 Gb/s in, 60 Gb/s out

Tarvitsetko apua?

Soita numeroon +358 9 315 858 14

Maanantaista perjantaihin klo 9 - 17