IP-kuormantasaus


Usean palvelun
ja usean konesalin välinen kuormantasaus


Alkaen 12,40 /kk


KorkeakäyttöisyysSaatavien palveluiden tarkistaminen


Mikäli kuormantasaus-IP lähestyy palvelua, joka ei ole käytettävissä, liikennettä ei johdeta enää uudelleen tähän laitteeseen ennenkuin OVH:n ympäristö havaitsee sen olevan uudelleen saatavilla. Tämän ansiosta asiakkaiden pyynnöt eivät mene hukkaan eikä tilanne vaikuta kriittiseen liiketoimintaan. Tämä toiminto perustuu konfiguroitaviin ja passivoitaviin testiantureihin kuten HTTP, OCO, jne.

Kuormantasauksen priorisointi


Jokaisessa konesalissa oleville palveluille voi määritellä kunkin painoarvon liikenteen tasaamiseksi itse määriteltävien sääntöjen mukaan. Tämä konfiguraatio (API: SetWeight) on erityisen käytännöllinen kun koneryhmän ollessa heterogeeninen ja palveluiden (VPS, VM, dedikoidut palvelimet) kapasiteetit eivät ole samat. Näin liikenteen voi ohjata suurempikapasiteettisempien palveluiden suuntaan.

Konfiguroitava monitorointi


Ping-monitoroinnin lisäksi on mahdollista konfiguroida OCO-antureita. Tällä sovellustyyppisellä ratkaisulla administraattori voi määritellä oman monitorointikäytäntönsä tunteakseen paremmin infrastruktuurin eri komponenttien tilan. Saavutettavuuskriteerien määrittely on mahdollisia.

Automaattinen siirto varapalveluun


Kuormantasaus-IP:llä pystyy käyttöönottamaan korkeakäyttöisen infrastruktuurin Master/Slave-konfiguraatiolla.
Tällä toiminnolla (API: BackupState) liikenne siirtyy automaattisesti Slave-palveluun Master-palvelun vikaantuessa.