IP-kuormantasaus


Usean palvelun
ja usean konesalin välinen kuormantasaus


Alkaen 12,40 /kk


Ohjaa infrastruktuurin suorituskykyäLiiketoimintasi parasta hallintaa


OVH:n kuormantasaus-IP-palvelulla pystyy kontrolloimaan koneiden sesongin tai kampanjan aiheuttamia liikennekuormia. OVH:n APIn kautta voi määritellä IP-osoitteen, joka käsittelee osan liikenteestä. Yksittäisen palvelun voi yhtä lailla poistaa helposti ja nopeasti poolista.

Hybridit konesalien rajat ylittävät infrastruktuurit*


Liikennekuorma on jaettavissa dedikoituihin palvelimiin, VPS:iin ja Dedicated Cloudin virtuaalikoneisiin. Tämän ansiosta asiakkaalla on suuri vapaus infrastruktuurin teknisiä ratkaisuja valitessaan. Lisäksi kuormantasaus-IP-ratkaisun on konfiguroitavissa useisiin konesaleihin ja siinä voi käyttää Anycast-teknologiaa suorityskyvyn optimointiin.

Anycast: konesalien rajat ylittävä ratkaisu

Sovellusten käyttäjäkokemusten parantamiseksi, olivat käyttäjät missä tahansa, OVH:n kuormantasaus-IP:eissä on Anycast-toiminto. Sen käyttämiseksi asiakas ilmoittaa OVH:n palvelunsa eri konesaleissa ja liikenne ohjataan lähimpään infrastruktuuriin. Esimerkiksi jos kuormantasausta tehdään Ranskassa ja Pohjois-Amerikassa* sijaitsevien dedikoitujen palvelimien välillä, loppuasiakkaat ohjataan verkon näkökulmasta lähimälle palvelimelle.
*Pian BHS-konesalissa