Dedicated Connect


Suora yhteys omasta yritysverkosta OVH:lle ulkoistettuun infrastruktuuriin

Käyttöesimerkit


Dedicated Connect yhdistää yrityksen infrastruktuurin turvallisesti ja tehokkaasti OVH:lla sijaitsevaan omaan yksityisverkkoon (vRack).


vRack puolestaan on yhteensopiva seuraavien tuotteiden kanssa: Dedicated Cloud, palvelinmallien Infrastruktuuri, Storage et Big Data et très prochainement avec notre RunAbove -julkisen pilven kanssa, jotta voisimme tarjota laajan skaalan ulkoistettuja infrastruktuureja.


Tutustu alla oleviin käyttöesimerkkeihin hybridi- tai täysin ulkoistetuista infrastuktuureista:

OVH ylivuotona


Hyödy Dedicated Cloudin on-demand resursseista (tunti- tai kuukausilaskutus) ja dedikoitujen palvelimien äkkitoimituksista (viikko- tai kuukausilaskutus).
Infrastruktuurin siirtosuunnitelma OVH:lle


Onko suunnitelmissa siirtää oma infrastruktuuri OVH:lle? Kaistanleveyttä maksimoimalla ja vasteaikoja pienentämällä helpotamme virtuaalikoneiden ja datan siirtoa, ja IP-osoitesuunnitelma säilyy ennallaan.
Ulkoistettu katastrofipalautus/liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelma OVH:n kanssa


Käytä OVH:n tallennuspalvelimia datan varmuuskopiointiin ja hyödy pilvipalveluiden skaalautuvuudesta työkuorman hoitamiseksi pääsaitin ongelmatilanteiden varalta.
Hybridi-infrastruktuuri


Ulkoista internetin front-end OVH:lla parhailla yhteyksillä, ja säilytä backoffice ja tärkein osa infrastruktuuria omissa tiloissa.
Tehdäksesi tilauksen

Ota meihin yhteys:

(09) 477 8910

maanantaista perjantaihin klo 9—17