Public Cloud Ecosystem

Miksi valita OVH Public Cloud?

Pilvipalvelut vastaavat yrityskäytön tarpeisiin ja tarjoavat monia etuja yksinkertaisesti

Public Cloud -palvelujen avulla tarjoamme yrityksille pilviratkaisuja, joissa toteutuu OVH:n kokonaisstrategia: ÄLYKÄSTÄ!

  • Pilvipalvelumme ovat helppokäyttöisiä ja pääset hyödyntämään niitä nopeasti.
  • Verkkomme ja datakeskuksemme ovat saatavilla monissa sijainneissa, joten olemme lähellä sinua ympäri maailman.
  • Edulliset hintamme kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon. Ne ovat helposti ennustettavissa eivätkä sisällä piilokuluja.
  • Tietojesi palautuvuus perustuu tunnettuihin standarditeknologioihin. Haluamme tarjota avoimen ja yhteensopivuudeltaan ensiluokkaisen kokonaisuuden.
  • Läpinäkyvyys on meille tärkeää. Sitoudumme selkeään viestintään sekä suosimme hinnoittelua, joka on helposti ennustettavissa.

Mitä pilvipalvelut tarkoittavat?

Pilvipalveluihin liittyy ensisijaisesti palvelun käsite, ”Service”. Tuttuja termejä ovat ”Infrastructure as a Service” (IaaS), ”Platform as a Service” (PaaS) ja ”Software as a Service” (SaaS). Pilvi on resurssien, ohjelmistojen ja verkkosovellusten isännöintipalvelu, joka toimii seuraavasti:

”Käytössä silloin kuin haluat”

Pilvipalveluratkaisut ovat saatavilla lähes välittömästi, usein ohjelmointirajapinnan tai graafisen käyttöliittymän kautta. Niiden aktivointi tapahtuu automaattisesti. Siksi palvelu voidaan perustaa ja ottaa käyttöön hyvin nopeasti.

Yksityiskohtainen laskutus

Yksi pilvipalveluiden eduista on yksityiskohtainen laskutus. Vain käytetyistä resursseista ja palveluista laskutetaan, usein tunnin tai gigatavun tarkkuudella. ”Pay-as-you-go”-periaatteen ansiosta ei ole enää tarpeellista ennakoida tai investoida käyttämättömiin resursseihin.

Materiaalinen abstrahointi

”Cloud” on englantia ja tarkoittaa pilveä. Ajatus tietotekniikasta pilvessä erottaa materiaaliset laitteet ja käytetyt palvelut. Materiaaliset laitteet eivät enää ole käyttäjälle keskeinen tekijä kuten menneisyydessä.

 

 

Pilvipalvelut ovat saatavilla ympäri maailman

OVH Public Cloud Map

Cloud-ratkaisut:

OVH tarjoaa laajan valikoiman pilvipalveluita, jotka vastaavat tarpeisiisi ja auttavat säästämään aikaa sekä helpottavat keskittymistä yrityksen ydintoimintaan.

Migraatio pilveen

OVH:n Public Cloud perustuu tunnettuihin standarditeknologioihin, mikä luo järjestelmien välille natiivin yhteensopivuuden ja suosii tietojen tuontia ja vientiä.

DevOps ja jatkuva integraatio

Suuri määrä työkaluja on suoraan käytössäsi Public Cloud -palvelussa. Ne tarjoavat mahdollisuuden koko DevOps-ekosysteemin, kuten Terraformin ja Ansiblen, käyttöön. Lisäksi voit käyttää OVH:n resursseja ohjelmistotehtaisiin esimerkiksi Jenkins-työkalulla.

Tekoäly ja ”data driven business”

Vastataksemme kasvaviin tietojen käsittely- ja analysointitarpeisiin tarjoamme koneoppimis-, syväoppimis- ja big data -ratkaisuja. Kaikki on mahdollista dedikoitujen skaalattavien resurssiemme ja laajennettavan tallennuskapasiteetin ansiosta.

Avoin lähdekoodi on pilvipalvelualustojemme keskiössä

OpenStack Logo

OpenStack

OpenStack on tärkein ohjelmistotyökalu Public Cloud -palvelun orkestrointiin. OVH on mukana avoimen lähdekoodin yhteisössä sponsorin ominaisuudessa. Tarjoamme myös projektin CI/CD:n infrastruktuurin ja kehitämme koodia suorasti tai palautetta antamalla. Kuulumme siis tärkeimpiin OpenStack-toimijoihin.

Kubernetes

Kubernetes

OVH käyttää Kubernetes-klusteria säilöpalveluiden tarjoamiseen. Olemme myös Cloud Native Computing Foundation -säätiön (CNCF) jäsen ja tuotteemme on sertifioitu sen vaatimusten mukaisesti.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Produits Public Cloud

Discover our Public Cloud solutions

Our Public Cloud consists of a comprehensive range of cloud services, all of which are invoiced based on your actual usage. This way, you can focus on your core business, thanks to a flexible infrastructure, with resources available on demand. Manage your consumption based on your requirements, for projects of all sizes.

Pilvipalveluiden edut

Joustavuus ja turvallisuus

Pilvi on pitkälti sopeutettavissa yritysten tarpeisiin (tallennus, laskenta jne.). Projektin alussa ei tarvita suuria investointeja eikä keskipitkän tai pitkän aikavälin ennusteita. Voit sopeuttaa infrastruktuurisi ja laskutuksesi tarpeidesi mukaan. Asteittaisten kulujen ja uusien teknologioiden hyödyntämisen lisäksi pilvi mahdollistaa tuntikohtaisen laskutuksen: maksat vain siitä, mitä kulutat. Palvelinten ja resurssien virtualisoinnin ansiosta infrastruktuuri sopeutuu tarpeisiisi. Voit lisätä tai poistaa resursseja reaaliaikaisesti vastataksesi paremmin kuormituspiikkeihin. Replikoimalla infrastruktuurisi tiedot ja varmuuskopiot pilvi mahdollistaa tietojesi korkean saatavuuden jopa virhetilanteissa.

Miten pilvipalvelua käytetään?

Pilvi tarjoaa erilaisia palvelumalleja yhdistämällä laitteisto- ja ohjelmistoteknologiat.

Infrastructure as a service (IaaS)

IaaS mahdollistaa fyysisen infrastruktuurin vuokraamisen huolehtimatta sen materiaalisesta hallinnoinnista tai virtualisointikerroksesta: siitä vastaa palveluntarjoajasi. Se on ihanteellinen kehittyvien tietotekniikkapalvelujesi hallinnointiin. Pilvipalvelut on myös hinnoiteltu käytön perusteella: siten maksat vain todellisesta kulutuksesta.

Platform as a service (PaaS)

PaaS tarjoaa käyttövalmiin vuokra-alustan, jolla voit asentaa, konfiguroida ja käyttää omia sovelluksiasi. Palveluntarjoajasi hallinnoi materiaalia, virtualisointikerroksia ja käyttöjärjestelmää.

Software as a service (SaaS)

SaaS mahdollistaa pääsyn ohjelmiisi ja verkkosovelluksiisi kaikkialta ja milloin tahansa. Myöskään käyttäjien määrää ei ole rajoitettu. Tämä pilvipalvelumalli säästä sinut materiaaliin, ohjelmistokerrokseen sekä palvelimen sovellusasennuksiin liittyviltä huolilta. Tarvitsetko lisää resursseja? Tuotteet ovat skaalattavissa ja tilauksesi muokattavissa niiden mukaan!