Cloud Backup Public Cloud

Tilannekuvien ansiosta voit palata tutkimaan menneisyyttä

Infrastruktuureja ja sovelluksia käsiteltäessä on aina turvallista voida palauttaa tilanne menneisyyteen. Lisälevyjen tilannekuvat tuovat siis tarpeellisen mielenrauhan tärkeitä tietoja käsiteltäessä, esimerkiksi päivityksien tai tietokantojen siivoamisen yhteydessä. Tämän palvelun ansoista voit ”ottaa tilannekuvan” levyn tilasta tiettynä hetkenä ja käyttää levyä samalla tavalliseen tapaan. Tarpeen vaatiessa voit palauttaa tiedot tilannekuvan ottamisen hetkeen.

Nopeat tilannekuvat

Tilannekuvia isännöidään samassa paikassa kuin lisälevyjä, eli Ceph-tallennusklustereissa. Ne toimivat copy-on-write-periaatteen mukaisesti ja ovat siten erittäin nopeita: kopio tiedoista tehdään tapauskohtaisesti jokaisesta lohkosta muutoksen yhteydessä.

Uusien lisälevyjen luominen

Tilannekuvaa voidaan käyttää uusien lisälevyjen luomiseen. Se tarjoaa uusia mahdollisuuksia automaatioprosesseissa. Voit nimittäin jäädyttää käyttöönotossa useissa paikoissa tarvittavan datajoukon ja käyttää tilannekuvaa lähteenä näitä tietoja replikoivien uusien lisälevyjen luomisessa.

Kolminkertainen replikaatio

Lisälevyjen tilannekuvat eivät ole lisälevyjen varmuuskopioita. Niissä hyödynnetään kuitenkin OVH:n käyttämien Ceph-klustereiden kolminkertaista replikaatiota, joka takaa niille lisälevyn luotettavuuden.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Käyttö

Luo tilannekuva

openstack volume snapshot create --volume vol01 snap01

Tilannekuvan palauttaminen uudelle levylle

openstack volume create --snapshot snap01 vol02

 

 

tarif public cloud

Lisälevyn tilannekuvan laskutus

Lisälevyjen tilannekuvat laskutetaan GB- ja tuntiperusteisesti. Ilmoitetut hinnat vastaavat 1 kuukauden täydellistä tallennusta.