sandbox serveur test OVH

Pienet ja edulliset instanssit ovat räätälöitävissä pyynnöstäsi

Nämä pilvipalvelimet toimivat jaettujen resurssien periaatteella ja tarjoavat samat toiminnot kuin taattujen resurssien palvelimet, mutta edullisempaan hintaan. Hyödyt siis samalla tavalla hallinnoitavista instansseista ja voit käyttää testeissä ja kehityksessä samojatyökaluja monipuolisessa kontekstissa sekä hyötyäsamalla hyvästätoimivuuden ja laadun suhteesta.

Kaikki korkeatasoisen pilvipalvelimen toiminnot

Sandbox-instansseissa on Public Cloud -ekosysteemi, johon kuuluu OpenStack API sekä koko siihen liittyvä orkestrointijärjestelmä. Siksi niitä voidaan käyttää testipalvelimina käyttöönoton, konfiguraation tai monien muiden automaatiotapausten hyväksymiseksi.

Ihanteellinen ohjelmistotehtaasi rakentamiseen

Sandbox-palvelimet vastaavat täydellisesti jatkuvan integraation ja käyttöönoton (CI/CD) tarpeisiin. Esimerkiksi Jenkins, GitLab CI ja muut työkalut yhdistetään suoraan OpenStack APIin integraatiotestiesi orkestrointia varten.

Horisontaalinen skaalautuvuus

Haluatko käynnistää satoja instansseja vahvistaaksesi sovelluksesi käyttäytymisen horisontaalisessa skaalauksessa tai vain simuloida suuren käyttäjämäärän ? Pilvipalvelimemme voidaan ottaa käyttöön muutamassa sekunnissa, ja ne mahdollistavat erilaisten skenaarioiden testaamisen luonnollisen kokoisina.

Käyttö

Käynnistä instanssi
openstack server create --flavor s1-4 --image debian server01

Käynnistä 100 samantyyppistä instanssia
openstack server create --flavor s1-4 --image debian

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Koon muuttaminen

Aloita valikoiman vaatimattomimmalla instanssilla ja kasvata sitä tarpeidesi mukaan.

Yhdistäminen verkkoon

Kuten dedikoitujen resurssien tuotteet, nämä instanssit voidaan liittää verkkoon monipuolisesti, mikä mahdollistaa joustavien ja toiminnan keskeytymättä muokattavien arkkitehtuurien rakentamisen.

Levytilan lisääminen

Kuten kaikkiin muihinkin instansseihin, tallennustilaa voidaan lisätä riittävän levytilan saavuttamiseksi pilvipalvelimella.

tarif public cloud

Sandboxin laskutus

Sandbox-instanssimme ovat tuotesarjan edullisimpia: niiden laskutus noudattaa samaa periaatetta kun muidenkin instanssien, eli saat laskun joka kuun lopussa. Hinta on sidonnainen käyttöön otetun instanssin kokoon ja käytön kestoon.