image cloud publique OVH

Järjestelmäkuvat ja suosituimmat sovellukset esiasennettuina

Jotta saisit infrastruktuurisi mahdollisimman pian käyttöösi, OVH tarjoaa standardimuotoiset kuvat pilvestä sekä suosituimmat sovellukset esiasennettuina.

OVH:n ylläpitämä

Kuvat ovat OVH:n tuottamia ja ylläpitämiä. Sinun ei tarvitse miettiä klassisia järjestelmäkuvia tai niiden päivitystä, sillä huolehdimme molemmista.

Optimoitu OVH-infrastruktuuriin

Järjestelmäkuvat on erityisesti konfiguroitu antamaan parhaat hyödyt OVH-infrastruktuurissa ja tarjoamaan instanssien komponenttien paras teho.

Vauhdittaa käynnistämistä

Public catalogin järjestelmäkuvat laitetaan systemaattisesti instanssien hypervisor-palvelinten välimuistiin, joten pilvipalvelimen käynnistys onnistuu muutamassa sekunnissa.

Konfigurointi lennossa

Cloud-init -käynnistyskomentosarjojen ansiosta jokainen instanssi voi käyttäytyä eri tavalla, vaikka perustuukin standardikuvaan. Cloud-init mahdollistaa suuren määrän parametreja sekä komentosarjat, joiden avulla voidaan personoida jokaisen instanssin käynnistyminen.

Käyttö

Kuvaluettelo

openstack image list --public

Näytä kuvan tiedot

openstack image show debian

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Ominaisuudet

Debian

Linux-maailman ykkösdistribuutio Debian on yksi vakaimpia ja hyötyy suuresta maailmanlaajuisesta yhteisöstä.

Ubuntu

Debianin johdannaisdistribuutiolle on ominaista palvelujen, ajureiden ja ohjelmistojen nopea integraatio. Siitä on tullut standardi pilvipalvelujen maailmassa.

Windows Server

Microsoft-käyttöjärjestelmän palvelinversio. Windows Server tarjoaa monia palveluja ja mahdollistaa Microsoft-ympäristöä edellyttävien sovellusten isännöinnin.

CentOS

Red Hat -pohjainen ilmaisdistribuutio on yritysmaailman käytetyin järjestelmä. Sen elinkaari perustuu RHELiin (Red Hat Enterprise Linux).

Fedora

Red Hatin yhteisöversio. Tämä distribuutio on usein ykkössijalla uusien käytäntöjen ja teknologioiden integraatiossa.

CoreOS

Tämä Linux-distribuutio on luotu isännöimään distribuutiosovelluksia. Siinä on natiivisti Etcd, Kubernetes ja Prometheus.

Archlinux

Suosittu jatkuvasti päivittyvä Linux-distribuutio, joka käyttää Pacman-paketinhallintajärjestelmää.

FreeBSD

Ainoa UNIX-järjestelmä, joka ei perustu Linuxille. Tämä BSD käyttää vapaata lisenssiä, joka eroaa muista Linux-järjestelmistä.

WordPress

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä, joka helpottaa monisivustojen ja -blogien hallintaa. Erittäin suosittu ja monien vaihtoehtojen ansiosta helposti saatavilla oleva järjestelmä antaa käyttäjälle täyden hallintaoikeuden.

Plesk

Plesk on web-hallinnoinnin käyttöliittymä, joka mahdollistaa yhden tai useamman projektin hallinnan yksinkertaisesti. Sopii ihanteellisesti yrityksille, jotka haluavat graafisen käyttöliittymän komentoliittymille.

Virtualmin

Virtualmin on avoimen lähdekoodin hallintapaneeli web-isännöintiin. Se on luotu helpottamaan sivustojen, sähköpostin käyttäjien, tietokantojen ja verkkosovellusten hallinnointia.

GitLab

GitLab on avoimen lähdekoodin alusta, jossa voidaan hallinnoida kehitys- ja yhteistyöprojekteja. Se kattaa koko projektin elinkaaren luomisesta tuotantoon saakka. Yksi GitLabin suuria etuja on versioiden hallinta (versioning).

Docker

Docker on avoimen lähdekoodin ratkaisu, joka mahdollistaa sovellusten käyttöönoton ohjelmistosäilöissä. Säilön sisällä käynnistetty koodi on eristetty ja toimii erillään käyttöjärjestelmästä (OS).

OpenVPN

OpenVPN on avoimen lähdekoodin VPN SSL -ratkaisu, joka tarjoaa kaikki yksityisen virtuaaliverkon (VPN) toiminnot eri sijaintien välillä.

tarif public cloud

Public Image Catalog -laskutus

Public Image Catalogin kuvat ovat lisämaksuttomia. Osa niistä edellyttää kuitenkin lisenssin hankkimista.