Object Storage de Public Cloud

Skaalattava, luotettava ja turvallinen tallennustila

Sijoita tiedostosi saataville HTTPS-protokollassa ottamalla käyttöön API OpenStack Swift. Kohteet hyötyvät ohjelmistokerroksesta, joka käsittelee metatietoja, käyttöoikeuksia ja älykkäitä toimintoja suoraan tiedon tasolla. Tämä on ihanteellinen paikka staattisten tietojen säilyttämiseen ja niiden käyttämiseen sovelluksesta tai asettamiseen saataville verkkoon.

Skaalautuvuus

Tarpeitasi vastaavan tallennustilan ennakoiminen ei ole enää tarpeen. Object Storage tarjoaa sovelluksillesi rajoittamattomasti tilaa. Tallenna kaikentyyppisiä tiedostoja ilman huolta levytilan puutteesta.

Luotettavuus

Tietosi distribuoidaan klustereihin, jotka muodostavat kolme replikaa jokaisesta kohteesta. Nämä replikat sijoitetaan eri levyille ja palvelimille niiden pitkäikäisyyden takaamiseksi.

Integroitu sovellukseesi

Kaikki toiminnot ovat saatavilla API:n kautta, mikä helpottaa automatisointia ja integraatiota tietoja käsitteleviin sovelluskerroksiin. Käyttämiäsi kieliä vastaavat OpenStack Swift -kirjastot helpottavat integraatiota vielä enemmän.

Käyttökokemuksia

Ammatillisten tietojen tallentaminen

Ammattikäyttöön liittyy yleensä suuria tietomassoja: lääketieteelliset kuvat, satelliittidata, videot tai mittauspisteiden lukemat jne. Object Storagen käyttö mahdollistaa tästä hallinnoinnista vapautumisen, sillä se tarjoaa kiinnostavan kulusuhteen ja takaa tietojen turvallisen säilytyksen.

Dokumenttiluettelo

Sovellusten käsittelemät dokumenttiluettelot tarjoavat staattista sisältöä, kuten kuvia, tekstitiedostoja, taulukoita sekä myös ääntä ja videota. Näiden tietojen hallinnointi voidaan toteuttaa sovelluksestasi. Määriteltyjen käyttöoikeuksien avulla voit myös antaa kaikille pelkät lukuoikeudet internetin kautta.

Migraatio API S3:sta

Hyödy OVH:n Object Storage -tuotteista toteuttamalla tietojesi migraatio miltä tahansa API S3 -palveluntarjoajalta OVH:n alustalle.

Käyttö

Luo kohdesäilö (tai lokero)

swift post repo01

Konfiguroi käyttöoikeudet säilön julkiselle sisällölle

swift post repo01 --read-acl ".r:*"

Tiedoston siirtäminen Object Storageen

swift upload repo01 image.jpg

 

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Julkinen tai yksityinen

Oletuksena säilöt ja niiden kohteet ovat saatavilla tunnistautumisen jälkeen. Jotta kohteet olisivat saatavilla julkisesti, voit sallia niihin pääsyn ilman tunnistautumista verkossa.

Versioiden hallinnointi

Säilön aktivoitavien kohteiden versioiden hallinnoinnin ansiosta (versioning) voit jäljittää kohteiden muutokset ja palauttaa ne tarvittaessa aiempaan versioon.

Säilöjen synkronointi

Synkronoi säilösi, jotta tiedot olisivat kaikkialla samat. Tämä toiminto voi olla hyödyllinen tietojen säilyttämiseksi samassa tilassa esimerkiksi eri lokalisaatioiden välillä.

Väliaikainen URL

Väliaikainen url on mahdollisuus tuoda kohde saataville joko lukua tai kirjoitusta varten tietyksi ajanjaksoksi. Tämän jakson ulkopuolella URL ei ole enää voimassa.

Kohteiden voimassaolon päättyminen

Kohteiden attribuuttina voi olla voimassaolon päättyminen. Siinä tapauksessa kohde yksinkertaisesti poistetaan voimassaolon päätyttyä.

ACL-hallinta

Säilöille ja muille kohteille voidaan määritellä käyttäjä- ja liittymäkohtaiset käyttöoikeudet.

Staattinen verkkosisältö

Kun säilö konfiguroidaan staattiseksi, OVH:n Object Storage toimii klassisena verkkopalvelimena muodossa ”index.html” tai näyttäen kohteiden URL-osoitteista muodostuvan HTML-hakemiston, jos oletuksena ei ole ”index.html”-kohdetta.

Suuret kohteet

Object Storage sopii pienten ja erittäin suurten kohteiden säilyttämiseen. Niiden kokoa ei ole rajoitettu. Voit säilyttää esimerkiksi usean TB:n kokoisia tiedostoja.

CORS

Tämän koodiin perustuvan selaintekniikan ansiosta voit antaa pääsyn kohteisiin toisesta verkkotunnuksesta, sillä se erottaa sivuston koodin staattisista kohteista.

Checksum

Kohteiden metatiedoissa on automaattisesti MD5-allekirjoitus, joka takaa siirretyn kohteen koskemattomuuden.

Nimipalvelimen käyttö

Verkkotunnuksesi DNS-alueelle konfiguroidun erityisportin ansiosta voit ohjata kohteet suoraan OVH:n Object Storage -säilöön.

tarif public cloud

Object Storage -laskutus

Kohteiden tallennus laskutetaan GB- ja tuntiperusteisesti. Ilmoitettu hinta vastaa koko kuukauden käytössä ollutta tallennusta. Kohteiden lähtevä liikenne laskutetaan myös GB-perusteisesti.