public cloud data ovh

Grafiikkasuorittimen vauhdittamat säilöt tekoälyn ja suurteholaskennan tarpeisiin

OVH ja NVIDIA yhdistävät voimansa tarjotakseen parhaan grafiikkasuoritinalustan syväoppimiseen ja suurteholaskentaan.

OVH:n NVIDIA GPU Cloud yhdistää Public Cloudin joustavuuden ja NVIDIA Tesla V100 -grafiikkasuorittimen. Se tarjoaa täydellisen valikoiman vauhditettuja säilöjä, joita voidaan käyttää tekoälysovelluksissa.

Se antaa käyttäjille mahdollisuuden toteuttaa projektit luotettavalla ja tehokkaalla alustalla, jossa on huomioitu tietojen luottamuksellisuus, palautuvuus ja sijainnin läpinäkyvyys.

Grafiikkasuorittimen vauhdittamat säilöt

Valittavanasi on täydellinen valikoima grafiikkasuorittimen vauhdittamia säilöjä, jotka soveltuvat syväoppimisohjelmistoihin sekä suurteholaskennan sovelluksiin ja visualisointiin.

 

Innovoi muutamassa minuutissa

Aloita projektisi nopeasti ja yksinkertaisesti ja vältä samalla monimutkainen ohjelmistokonfiguraatio.

 

Pysy ajan tasalla

NVIDIA-syväoppimissäilöt päivitetään kuukausittain ihanteellisen toimivuuden takaamiseksi. Saat myös helposti pääsyn uusimpiin ohjelmistoversioihin.

 

Mikä OVH:n NVIDIA GPU Cloud (NGC) on?

NGC Arbo

OVH:n NVIDIA GPU Cloud (NGC) tarjoaa tutkijoille ja tietotekniikkainsinööreille helpon pääsyn GPU-sovellustyökaluihin syväoppimisen ja suurteholaskennan (HPC) aloilla. NVIDIA-materiaalista on runsaasti hyötyä molemmissa. NGC-säilöt ovat NVIDIA:n optimoimia, testaamia ja sertifioimia. Niitä ylläpidetään tunnetuimpia syväoppimisen kehysympäristöjä varten. Tarjolla on myös suurteholaskentasovellusten säilöjä, jota ylläpitävät kolmannet osapuolet, NVIDIA HPC -visualisaatiosäilöjä sekä yhteistyökumppanien sovelluksia.

Käyttö

1

Aloita

Aloita instanssisi käyttö valitsemalla sopiva T1-malli sekä NGC-kuva.

2

Määritä

$ docker pull nvcr.io/nvidia/tensorflow
$ nvidia-docker run nvidia/tensorflow t1

3

Käyttö

AI-ohjelmistokehys on saatavilla laskennan aloittamiseen.

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Avainominaisuudet

Tehokkuus ja korkea käytettävyys

OVH varmistaa taatut resurssit vain sinun käyttöösi. 100 % resursseja, 100 % aikaa.

Yksinkertaista

Tarvitsetko yhden palvelimen vai täydellisen infrastruktuurin? Hallintapaneelimme helpottaa valintaasi. Laskutus on yksinkertaista: jokaiseen koneeseen on valittavissa yksinkertainen tunti- tai kuukausilaskutus.

Joustavuutta

Sopeuta instanssisi omiin tarpeisiisi muuttamalla resursseja koska tahansa. Lisää levyjä ja IP-osoitteita ja siirrä niitä instanssilta toiselle.

Palautuvuus ja avoin lähdekoodi

OVH käyttää ja tukee OpenStack -ohjelmointirajapintoja sekä osallistuu niiden kehittämiseen. Näin takaamme, että pilviympäristöt voidaan migroida ja ne voivat toimia hybridinä OVH:n ja muiden pilvipalveluntarjoajien välillä.

tarif public cloud

NVIDIA NGC Platform – laskutus

NGC on saatavilla tiettyihin GPU-instansseihin. Maksat instanssista normaalisti, mutta NGC on käytössäsi lisämaksutta.