OVH Public Cloud, ominaisuudet

Taattuja resursseja turvallisesti

story of public cloud ovh
Edut:
  • Vakaa suorituskyky ilman resurssien yliallokointia
  • Tietoturvan ongelmakohtiin vastaus infrastruktuuritasolla
  • IaaS-infrastruktuurien palautettavuus ja yhteentoimivuus

Suorituskykyinen ja natiivisti korkeakäyttöinen

Pilvimarkkinoilla on vahva suuntaus suureen valikoimaan, instanssimalleihin ja virtuaalikoneisiin. Selitys tarjottujen tuotteiden monimutkaisuuteen löytyy niiden suorituskykytasoeroista. On tavallista, että esittelytekstissä lukee "muuttuva" tai "ei säännölliseen käyttöön".

OVH:n julkisessa pilvessä on jokaiselle käyttäjälle taatut resurssit, eikä resursseja yliallokoida. Asiakas saa omaan käyttöönsä kaikki palvelun resurssit optimoituina ja vakaina. Palveluun on lisättävissä pysyviä levyjä, kolminkertainen replikointi sekä jaettu tallennus Ceph-teknologialla, ja data on natiivisti korkeakäyttöinen.

Välty pilven tietoturvaa uhkaavilta sudenkuopilta

Pilvipalveluihin liitetyt tietoturvariskit ovat kaikkien tiedossa. IaaS-pilvellä on tässä suhteessa luontaiset etunsa. IaaS-pilvessä koneet ovat eristettyjä, pilvialusta on palautettava ja pilvessä ylläpidetty data säilyy luottamuksellisena.

Koska OVH:n Public Cloudia ei yliallokoida, asiakas on järjestelmällisesti ainut fyysisen hostin käyttäjä eikä näin kohtaa koskaan toisista käyttäjistä johtuvia suorituskyvyn häiriötä. OpenStackin avulla voi hallita ja automatisoida eri pilvitoimijoiden välisiä toimintoja laitteiston ikäeroista ja niiden tuomista erityisvaatimuksista huolimatta. OVH:n DDoS-suojaus ulottuu kaikkiin 17 palvelinkeskuksiimme niin Ranskassa kuin Kanadassa.

Siirry OVH:n Public Cloudiin rauhallisin mielin

Julkinen pilvi on yksi lupaavimmista NTIC-markkinoiden kasvumahdollisuuksista. Sen ketteryys, joustavuus ja kustannustehokkuus on ammattilaisten ja analyytikoiden tunnustamia tosiasioita. Migraatio pilveen vaati kuitenkin hallittua lähestymistapaa markkinoiden parhaita käytäntöjä kunnioittavalla julkisen pilven ratkaisulla.

Muutosta ei kannata kiirehtiä. On paras aloittaa pienialaisilla kokeilla testaamalla ensin palvelimien olennaisia operaatioita, tallennusvolyymiä, SSH-avaimia, tietoturvasääntöjä ja tilannekuvia ja vasta sitten laajentaa käyttöalaa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ja kun tulee aika siirtyä kokonaan uudelle alustalle, sen voi tehdä turvallisin mielin.