Kubernetes managed

Lisämaksuton Kubernetes® säilöjen orkestrointiin

Kubernetes® on vakiintunut säilöjen orkestrointityökalu, jota käyttävät erikokoiset yritykset. Se lisää sovellustesi häiriönsietokykyä ja helpottaa niiden käyttöönottoa sekä skaalausta, mukaan luettuna hybridi- tai monipilvikokoonpanot.

Hallinnoitu Kubernetes®-palvelu tukee OVH:n Public Cloud -instansseja. Kuormantasaajien ja integroitujen lisälevyjen ansiosta voit hallinnoida erilaisia ammattisovelluksia ja taata tietojen täydellisen palautuvuuden.

Tiimimme ottavat palveluun sisältyvät komponentit käyttöön sekä isännöivät, ylläpitävät, päivittävät ja seuraavat niitä ilman lisämaksua. Voit keskittyä rauhassa toimintaasi (säilöihin ja palveluihin) Kubernetes®-ekosysteemin standardityökalujen avulla.

OVH hallinnoi kokonaisuutta

OVH ottaa käyttöön, ylläpitää ja päivittää Kubernetes®-teknologian toiminnalle olennaiset komponentit. Tämä sisältää ongelmatilanteisiin liittyvät sekä turvallisuuspäivitykset. Ylläpidämme myös noodeillesi tarpeellisia komponentteja. Hyödynnä kaikki sertifioidun Kubernetes®-teknologian toiminnot lataamalla kubeconfig-tiedosto ja keskity vain omaan toimintaasi: tiimimme pitävät huolen ohjelmistoihin liittyvistä elementeistä ja olennaisista materiaaleista. Jälkimmäisissä hyödynnetään myös OVH:n Anti-DDOS-suojaa.

Skaalattavuus ja korkea käytettävyys

Palvelun käyttäminen eri työnoodeissa on helppo toteuttaa muutamalla komentorivillä. Kubernetes® käynnistää säilöt ja konfiguroi kuormantasaajan. Voit myös määritellä jokaisen palvelun terveysehdot. Kubernetes® käynnistää uudelleen podit ja säilöt, jotka eivät tyydytä näitä ehtoja. Noodisi kuuluvat myös tarkkailumme piiriin. OVH tarjoaa Infrastructure as a Service -tuotteiden (IaaS) korkean saatavuuden, ja voit lisätä uusia laskentanoodeja hetkessä.

OVH:n hallinnoima sertifioitu arkkitehtuuri

Certified Kubernetes

 

Palautuvuus, moni- ja hybridipilvi

CNCF:n yhdenmukaisuusohjelman ansiosta monet pilvipalvelun osaset takaavat tietojen täydellisen palautuvuuden. Kubernetes® on vahvistanut asemaansa monipilvi- (eri toimijat tai eri datakeskukset) ja hybridiskenaarioiden (pilvet ja käyttäjän omat paikalliset palvelimet) standardina. Sama konfiguraatio voidaan siirtää toimijalta toiselle lyhyessä ajassa.

 

Architecture Kubernetes

Keskity säilösovelluksiisi

Isännöimme ja ylläpidämme kaikkia Kubernetes-komponentteja sekä käyttöjärjestelmää ja työnoodiesi yhteisiä komponentteja (docker runtime jne.).

Käyttö

1

Luo Kubernetes-klusterisi

2

Lisää instansseihin perustuvia noodeja

3

Ota säilöt käyttöön Kuberneteksen avulla

Ready to get started?

Create an account and launch your services in minutes

Lisätietoja

Pysyvä ylimääräinen tallennustila

Voit lisätä työnoodeihisi pysyvää tallennustilaa. Toteutat sen käytännössä valitsemalla oikean kokoiset ja ominaisuuksiltaan tarpeitasi vastaavat lisälevyt (standardi tai suurteho, jotka laskutetaan GB-kohtaisesti). Tämä takaa stateful-sovellustesi tietojen säilymisen.

Kuormantasaaja ja podien autoskaalaus

Kubernetes®-palvelu toimitetaan muutamassa minuutissa, ja työnoodisi ovat käytettävissä alle 120 sekunnissa. Uusien palveluiden tuominen tai niiden replikointi noodeihin toteutetaan muutamassa sekunnissa käskystä. OVH:n kuormantasaajan integroinnin ansiosta voit jakaa liikenteen tehokkaasti useille noodeille. Voit määritellä prosessorin ja keskusmuistin kiintiöt, terveysehdot ja podien automaattisen skaalauksen.

Yksinkertainen käyttöliittymä

Hallintapaneelisi kautta voit konfiguroida, lisätä ja/tai poistaa noodeja. Voit asentaa Kubernetes®-kojelaudan helposti.

Role Based Access Control

Rooliin perustuva käyttöoikeuksien valvonta aktivoituu ja mahdollistaa kunkin käyttäjän tason mukaisten palvelujen käytön.

Eri versiot ja päivitys uuteen versioon

Voit valita versioista Kubernetes® 1.11, 1.12, 1.13, 1.14 tai 1.15 . Muita versiosta ja niiden päivityksiä tulee saataville myöhemmin.

Autoskaalausnoodit (vuoden 2019 aikana)

Lisää klusteriin dynaamisesti laskentaresursseja noodiesi kokonaistarpeiden perusteella.

Integrointi virtuaaliräkkiin (vuoden 2019 aikana)

Aseta klusterisi ja sen palvelut julkiseen verkkoon tai OVH:n yksityiseen verkkoosi.

Mikropalveluiden ja laajalle distribuoitujen tehtävien arkkitehtuuri

Kubernetes® on hyvin nopea ja vakaa, mikä mahdollistaa mikropalveluiden infrastruktuurien pienentämisen. Kubernetes® sopii hyvin historiatietosovelluksiin (stateful-kuormitustuki pysyvien lisälevyjen ansiosta). Se jakaa tehtäväsi älykkäästi keskusmuistin ja prosessorin suunnitellun käytön perusteella. Voit myös määritellä ylärajat, jotka johtavat sen tuhoamiseen ja uuteen automaattiseen suunnitteluun. Yhdistele kuukausittaiset ja tuntiperusteiset IaaS-resurssit laskutuksen optimoimiseksi.

Läpinäkyvät ja hallitut versiopäivitykset

Erilaisten Kubernetes®-abstraktiotasojen ansiosta sovelluskerroksesi päivitykset ovat yksinkertaistettuja. ”Rolling upgrade” mahdollistaa versiopäivitysten tekemisen läpinäkyvästi asiakkaillesi. Tiimimme käyttää tätä lähestymistapaa päivittäessään Kubernetes®-klustereidesi komponentit pienten ongelmatilanteiden korjaamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Helppokäyttöinen kehityksestä tuotantoon

Suurin osa avoimen lähdekoodin ja kaupallisista sovelluksista on nykyisin muodossa Docker tai Helm-kaavio. Ne voidaan ottaa helposti käyttöön Kubernetes®-palvelussasi. Kubernetes® jakaa säiliöt ja palvelut älykkäästi eri noodeille. Haluatko eristää kehityksen, tulokset ja tuotannon toisistaan? Siirrä yksinkertaisesti konfiguraatiotiedosto klusterista toiseen. Deklaratiivisen syntaksin ansiosta kuvaat vain yksinkertaisesti toivotun tilan.

tarif public cloud

Managed Kubernetes Service – laskutus

Saat Kubernetes®-teknologian käyttöösi ilman lisämaksua. Tähän kuuluu käyttöönotto, isännöinti ja kaikkien klusterin ”master-komponenttien” päivitykset sekä noodiesi operationaalinen ylläpito (käyttöjärjestelmä ja työnoodien Kubernetes®-komponentit). Maksat vain laskenta- ja tallennusresursseista, jotka liittyvät säilöihin ja niiden pysyviin tietoihin. Laskuperusteena ovat OVH:n Public Cloud -standardihinnat, ja niihin sisältyy liikenne.

Saatavilla myös OVH-infrastruktuureissa

Plateform 9

OVH tekee yhteistyötä Platform9:n kanssa tarjotakseen Kubernetes-teknologian fyysisellä palvelimella

Jotta asiakkaat voisivat halutessaan nauttia Kubernetes-orkestroinnista dedikoidulla palvelimella, OVH tekee yhteistyötä Platform9:n kanssa tarjotakseen Kubernetes-teknologian palvelimillaan.

Käyttäjät, jotka haluavat vahvan materiaalisen isolaation tai integraation yrityksen tietojärjestelmään, voivat ottaa käyttöön OVH:n dedikoidulla palvelimella Platform9:n hallinnoiman Kubernetes-palvelun tilattuaan palvelun yhteistyökumppaniltamme. Tämä yhdysvaltalainen yritys on alan asiantuntija ja tunnettu Kubernetes-teknologian kaltaisten ratkaisujen automaattisesta käyttöönotosta. Klikkaa tästä lisätietoja.

OVH on ainoa palveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman Kubernetes-käyttöönottomahdollisuuksia erilaisissa palvelukokoonpanoissa, joissa yhdistyvät Public Cloud (OpenStack), Private Cloud (VMware) ja dedikoidut palvelimet.