Instanssien käyttöesimerkit

Korkekäyttöinen Cloud, instanssien lisäys alle minuutissa, Big Datan analysointi...

Katso esimerkeistämme kuinka OVH:n Public Cloud voi tuoda projekteihisi ketteryyttä ja suorituskykyä.

Siirrä sovellus pilveen

Seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

Korkeakäyttöinen storageLisälevytYksinkertainen käyttöliittymäKuukausimaksu

OVH:n Public Cloud -tuotteet sopivat erityisen hyvin verkkosovellusten migraatioon sekä aiemmin dedikoiduilla palvelimilla tai palveluntarjoajalla isännöidyille ammattilaissovelluksille. SSD-levyjen RAID-replikointi varmistaa järjestelmiesi ja tietojesi kestävyyden lisävolyymeillä, jotka on suojattu Ceph-varmistetulla triplareplikoinilla. Lisäksi säästät jatkuvissa ja ennakoitavissa kuluissa kuukausilaskutuksen ansiosta hyödyntäen kuitenkin samalla joustavuutta yllättävissä tilanteissa.

Hallitse kuormituksen nousua

Seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

Palvelimen lisäys < 1 minYhteensopiva IP Load BalancingKulutushälytinCloud-init -syntaksi

Yksin tai toisiin infrastruktuureihin liitettynä (erityisesti Dedikoidut palvelimet tai Private Cloud), OVH:n Public Cloud tuo projekteihisi täyden joustavuuden. Reagoi välittömästi kuormituspiikkeihin lisäämällä instansseja tai kasvattamalla tilapäisesti koneesi resursseja. Voit automatisoida nämä säädöt asennuksen jälkeisiä skriptejä cloud-init:n kanssa ja hallita kuluja kulutushälyttimen ansiosta.

Tarjoa enemmän vapautta kehitystyörymille

Seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

Yksi lasku ja projektikohtainen krediittiOikeuksien jakaminenTuntilaskutus"VPS"-instanssit edulliseen hintaan

Projektikohtaisen hallinnan ansiosta voit asettaa budjetin jokaiselle tekniselle tiimillesi. Näin he saavat täyden vapauden kehittämiseen ja testaukseen tarvittavien resurssien käyttöön. Ketteryys laajeenee näin myös infrastruktuuriin ja projektisi nopeutuvat. OVH:n Public Cloudilla voit myös testata sovelluksen käyttäytymistä kymmenillä erilaisilla konfiguraatioilla hyvin edullisesti.

Nopeuta suurten datamäärien käsittelyä

Seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

Erittäin suorituskykyiset yksityiset verkotCPU- ja RAM -instanssitPaikalliset SSD-levytAPI OpenStack yhteensopiva Hypervisorin kanssa

Videoiden editointi, ohjelman käännös ja ohjelmiston integrointi, Big Datan analysointi.. Monet projektit vaativat merkittävää laskentatehoa vaihtelevan pituisille ajanjaksoille. Suorituskykyisimmissä palvelimissamme on 32 ydintä, korkea kellotaajuus, paikallisia SSD-levyjä. Lisäksi ne toimivat yhteydessä vRackkiin, mikä mahdollistaa näin klusterien luomisen. API OpenStackin ansiosta voit automatisoida tehtäviesi käynnistymis- ja päättymishetken, jotta maksat vain toimintasi kannalta tarpeellisista tunneista.

Joitakin Public Cloud -instansseja käyttäviä projekteja

Asiakkaamme kertovat: katso, kuinka asiakkaamme käyttävät Public Cloud -instansseja infrastruktuuriensa tukena.

SYSADMIN BADASS
NextRadioTV

Skaalautuva ja liikennöintikuormat tehokkaasti käsittelevä infrastruktuuri

BFM:n, RMC:n ja 01netin digitaalisen liiketoiminnan hostaavan infrastruktuurin kulisseissa

Tilaa nyt pilvi-instanssisi