Public Cloud -instanssit

On demand -pilvipalvelimia kaikkiin infrastruktuuriprojekteihisi

Miksi valita Public Cloud -instansseja?

Public Cloud -instanssit (virtuaalipalvelimet) yhdistävät joustavuuden ja taatut resurssit. Saat alle minuutissa käyttöösi CPU-, RAM- ja storageresursseja ilman yliallokointia sekä pääkäyttöoikeuden (root) aivan kuten dedikoidulla palvelimella. Public Cloud sisältää useita ominaisuuksia kuten resurssien lisäyksen ilman uudelleenasennusta ja sen laskutus tapahtuu tuntiperusteisesti. API OpenStackilla voit automatisoida infrastruktuurisi.

Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Suorituskyky ja korkea käytettävyys

OVH varmistaa taatut resurssit ilman minkäänlaista yliallokointia. 100% resursseja, 100% ajasta.

Yksinkertaisuus

Yksinkertainen palvelin vai täydellinen infrastruktuuri? Löydät apua hallintapaneelista. Laskutus on yksinkertaistettu: tunti- tai kuukausimaksu jokaiselle koneelle, ei yllätyksiä.

Joustavuus

Muokkaa instansseja tarpeidesi mukaan päivittämällä niitä ylös- tai alaspäin milloin tahansa. Lisää levyjä ja IP-osoitteita ja siirrä niitä instanssista toiseen.

Avoinlähdekoodi ja palautuvuus

OVH käyttää, osallistuu ja näyttää API OpenStackin varmistaen samalla pilviympäristöjesi siirrettävyyden ja hybriditoiminnan OVH:n ja eri pilvipalveluntarjoajien välillä.

OVH:n Public Cloud -alueet

PCI-alueiden maailmankartta

Tutustu uusien alueidemme tarjoamiin mahdollisuuksiin

Oletko asiantuntija? Tämä käyttöliittymä on kuin tehty sinulle!

Täydellinen infrastruktuuri muutamalla klikkauksella

Jos olet kehittäjä tai infrastruktuuriasiantuntija ja haluat käyttää teknisempää käyttöliittymää, OVH tarjoaa sinulle pääsyn Horizon OpenStac -käyttöliittymään sekä API standard OpenStackiin. Voit näin hyödyntää maailman suurimman avointa lähdekoodia käyttävän projektin ekosysteemiä (yhteensopivia työkaluja, dokumentaatiota, opasvideoita...).

Haluatko tietää lisää teknologioistamme?
Katso kuinka asiakkaamme käyttävät pilvi-instansseja.

Tilaa nyt pilvi-instanssisi